Gir alt for å berge plassen, men nedrykk er kanskje best

Håndballgutta i Avaldsnes står foran en merkelig situasjon. De vil gi alt for å vinne de fem siste kampene og berge plassen i 2. divisjon, men samtidig er det kanskje best å rykke ned??? I kveld, torsdag 8. feb. spiller herrene seriekamp mot Sandnes 2 i Håvikhallen klokken 20.00

De går en spennende serieinnspurt i møte håndballgutta i herrenes 2. divisjon. Avaldsnes ligger nest sist på tabellen og på nedrykksplass fem kamper før slutt. I kveld står Sandnes 2 på motsatt side i Håvikhallen, og Arnt Inge Vorre & co (bildet) bør vinne skal de gjøre seg noen forhåpninger om å berge plassen.

-Ja, vi bør det for å knappe inn på forspranget til de lagene som ligger foran oss på tabellen. Vi går på banen for å ta 3 poeng, og skal sloss for å berge plassen. Likevel betyr det ikke så voldsom om vi må ta turen ned en divisjon. Vi kommer nemlig til å miste mange spillere til neste sesong på grunn av utdanning og militæret. Således kan det passe oss bedre å rykke ned enn å beholde plassen i 2. divisjon, sier lagleder Tor Sigfred Engedal.

Avaldsnes har kjempet i bunnstriden hele sesongen og står med ni poeng på 17 kamper. Bare Kåsen ligger bak med sine 4 poeng. Avstanden oppover er ikke større enn at laget med et par seirer kan klatre opp til midten av tabellen.

-Av de fem kampene vi har igjen, er hele fire på hjemmebane. Bortekampen er mot bunnlaget Kåsen. Vi har absolutt muligheter til å klare oppgaven, spesielt også fordi vi møter alle lagene rundt oss på tabellen. Fra ellevte- til sjuendeplass på tabellen skiller det bare fem poeng, sier Engedal, som lover et heltente Avaldsnesgutter i Håvikhallen i kveld.

Avaldsnes avslutter håndballsesongen med dobbeltkamp hjemme 24. og 25. mars. Da møter laget Kragerø og ØIF Arendal2. De øvrige kampene som gjenstår er Sandnes 2 i kveld, Viking 22. feb. og Kåsen 28. februar.

Slik ser tabellen ut foran kampen i kveld (to lag rykker ned):
1. Viking Håndball      27
6. Kragerø                  20
7. Viking HK                14
8. Stavanger               13
9. Urædd                     12
10. ØIF Arendal 2        11
11. Avaldsnes                9
12. Kåsen                      4
 

EAT MOVE SLEEP CUP 2018

http://avaldsnes-eatmovesleep.cups.nu/

EatMoveSleep Cup arrangeres i år lørdag 14. og søndag 15. på Avaldsnes Idrettssenter. Aldersklasser er 6 til 12 år.

Neste hjemmekamp håndball 2. div.

AVALDSNES - VIKING HK

Håvikhallen

Torsdag 22. febr. kl. 20.00

 

 

 

 

 

 

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift