Sky Fitness

Eksklusivt tilbud til Flaktveit IKs medlemmer

Sky Fitness Åsane åpner i løpet av kort tid dørene til et av Åsanes mest moderne treningssentre og ønsker i den anledning å tilby alle medlemmer i Flaktveit IK et eksklusivt innmeldings tilbud.

Det tilbys et fullverdig medlemskap hos SKY Fitness Åsane til redusert pris, kun kr 249,- (ordinært kr 299,-) samt fri innmelding (ordinært kr 199,-)

I tillegg får Flaktveit IK’s medlemmer og lag tilbud om opplæring/kursing i basistrening. Dette er viktigere enn noen gang tidligere, riktig trening gir grunnlag for en bedre hverdag i tillegg til en sterkere kropp – vi viser til et lite utdrag fra Olympiatoppens uttalelser:

«Det skal trenes MYE, men med VARIASJON! For å utvikle prestasjonsnivået både i dagens hverdag og i den idretten man utøver, bør det utføres kvalitativ og kvantitativ basis trening og styrketrening»

Senteret har ideell beliggenhet for deg som har tilhørighet til Flaktveit, med adresse Liavegen 1. Senteret blir utstyrt med det nyeste av apparater, kondisjonsutstyr og topp moderne styrketreningstilbud.

Etter åpning vil vi i tillegg starte prosessen med å flytte Crossfitsenteret Åsane vegg i vegg med oss og vil på denne måten kunne tilby våre medlemmer et unikt og særdeles bredt treningstilbud. Pris for kombinasjonen vil komme underveis.

Alle medlemmer som benytter seg av tilbudet innen 28.februar, får en time med personlig trener med programoppsett og digital kroppsanalyse.

SKY Fitness er åpent 24/7 hele året og har ingen bindingstid!

Hvis du ønsker å benytte deg av tilbudet, send en epost til: asane@skyfitness.no med følgende informasjon:

- NAVN PÅ IDRETTSKLUBB (FLAKTVEIT)

- NAVN

- ADRESSE

- TLF

- E-POST

- FØDSELSDATO

 

Prøv oss du også! 

Med vennlig hilsen 

Yngve Johnsen

For SKY Fitness Åsane  

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift