Herlig seier mot Hamar!

Ullevål vant til slutt 3-1 (1-0) i en jevnspilt batalje, dermed har Ullevål kvalifisert seg til kvartfinalen i NM, og ikke minst sikret plassen i eliteserien neste år!

Kampen mot Hamar, som egentlig skulle vært spilt før VM-pausen, ble omsider avviklet på Bergbanen onsdag kveld. Det var en avgjørende kamp for begge lag. Til tross for hva resultatet tilsier, var det en fartsfylt bandykamp, med to offensive lag. Ullevål startet kampen noe forsiktig og Hamar hadde mest initiativ innledningsvis. Forsvaret til Ullevål klarte dog å holde unna, og midt i omgangen kunne Timian Strømdahl Fossli kline inn en cornerretur, og Ullevål ledet 1-0. Begge lag hadde flere muligheter til å score utover omgangen, men i avslutningsfasen ville det seg ikke for noen av lagene. Dermed gikk man til pause på stillingen 1-0.

Ullevål hadde satt en solid defensiv i første omgang, men med ball slurvet hjemmelaget, og fikk ikke satt det helt store presset på Hamar. Andre omgang skulle fortsette i nogen lunde samme spor, der angrepene bølget fram og tilbake. Begge lag kjempet med nebb og klør, vel vitende om viktigheten av kampen. På en kontring, kunne Ullevål øke til 2-0, atter en gang ved Timian Fossli. Like etter hadde Hamar en kjempesjanse da et innlegg nådde en umarkert spiller i boksen. Brage Lae klarte å redde, og i det påfølgende angrepet fikk Ullevål straffe. Jonas Lilja hadde mulighet til å punktere kampen, men satt straffen utenfor mål.

Kampen skulle bli enda mer spennende når Hamar flippet over Ullevålforsvaret på frislag midt på hjemmelagets halvdel, og en Hamarspiller på bakerste stolpe kunne lure inn reduseringen. I det 70. minutt var stillingen dermed 2-1, og kampen sto og vippet. Ullevål slet med å finne roen i sitt spill, og kampbildet ble stresset.

Fem minutter senere kunne Håkon Jarlsby legge på til 3-1 for Ullevål, etter pasning av Lasse Torkildsen. Ullevål klarte å avslutte kampen uten flere baklengsmål, og sluttspillplassen var sikret!

Neste kamp er førstkommende fredag klokken 19.00 på Bergbanen mot Konnerud. Konnerud kjemper en intens kamp mot Hamar om å unngå direkte nedrykk, mens Ullevål fortsatt har en sjanse til å nå 7. plass på tabellen. Forrige kamp endte med 3-2 seier til Ullevål. Vel møtt!

Portalen for påmelding til høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

åpner 7.juni kl 19:00.

Vær rask, partiene fylles fort opp!

Velkommen til trening i uke 35-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift