Garderobekulturen A-lagets «hemmelige våpen»

I morgen, torsdag, møter Avaldsnes Haugar i Vintercupen. Da må A-lagets nye "hemmelige våpen" virke, om det skal bli seier og videreavansement i Vintercupen. Kampen spilles på kiunstgrasbanen kl 18.30

Trener Einar Augvald Utvik, og de andre lederne rundt A-laget til Avaldsnes, tar i bruk «et nytt hemmelig våpen» for å skape trivsel og 3-poengere i årets sesong. Drøs, småprat og diskusjoner før og etter trening, er viktige ingredienser for et godt miljø blant A-lags spillerne. De prøver å få inn den gamle «garderobekulturen» på treningene.

-He, he, ler Utvik, og trekker på smilebåndet. - Noe hemmelig våpen er det vel neppe, men vi legger stor vekt på å skape trivsel og et godt miljø. Da er garderobekulturen svært viktig. For mange år siden var det naturlig at fotballspillerne satt og småpratet og diskuterte både før og etter trening, men i dagens travle og moderne tider, kommer spillerne ofte ferdig kledd til trening og stikker rett hjem når den er slutt. Det vil vi prøve å gjøre noe med. God garderobekultur styrker både samhold og miljø.

Så får vi se om det er nok til å slå Haugar i Vintercupen i morgen torsdag 8. februar. Etter seieren mot Nord sist uke (5-3), må Avaldsnes vinne for å gå videre, mens Haugar klarer seg med uavgjort. Gjestene må nok finne seg i å være klare favoritter, men ballen er alltid rund….  Kampen starter kl. 18.30 på kunstgresset.

Neste Kamper


AVALDSNES - RØA

Søndag 1. juli kl. 15.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift