Medlemskontingenten Ranheim IL 2018

VIKTIG INFORMASJON

Hei, mandag 5. februar ble medlemskontingenten for 2018 sendt ut til alle våre medlemmer. I den forbindelse har jeg fått noen henvendelser og jeg velger å sende ut svaret på disse til alle medlemmer for å slippe misforståelser.

1. Spoortz AS - vår leverandør av medlemshåndtering med fakturering ol har skiftet navn fra 123Klubb til Spoortz AS. Derfor står dette på utsendelsene, men det gjelder medlemskontingenten for 2018 - noe som det også står på utsendelsene.

2. VIPPS faktura - jeg ble etter utsendelsen gjort oppmerksom på at mange hadde fått krav fra Spoortz AS på VIPPS, uten at det kommer opp at det er fra Ranheim IL. Her har systemet kommunisert med VIPPS og fanget opp de som har aktivert VIPPS faktura, og dermed sendt fakturaen på VIPPS. Ønsker dere å få tilsendt faktura på mail istedet er det bare å sende mail til post@ril.no så sender jeg ny til dere.

             - Har selv sjekket hvordan fakturaen ser ut når den kommer på VIPPS faktura, og det stemmer at det kun står Spoortz AS først. Men hvis dere trykker på denne (dere godkjenner IKKE betalingen når dere trykker på den) vil dere se at det gjelder medlemskontingenten 2018 for Ranheim IL.

3. Kontonummer som står på fakturaen er en kundeklientkonto knyttet til Spoortz AS, og det er denne dere skal betale inn til. Så blir pengene fordelt og knyttet opp til medlemssystemet og våre medlemmer.

Beklager at denne informasjonen ikke kom før utsendelsen av medlemskontingenten, men håper at dette var oppklarende. :)

Mvh

Elise Kværnø

Administrasjonen

Ranheim IL

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift