Kamp med to vidt forskjellige omganger

Ledelse 1-0 til pause endte med 1-6 tap mot Kvik Halden.

Vi hadde en tydelig plan for kampen som fungerte overraskende godt de først 45 minuttene. Opprykksfavoritten fra Halden slet voldsomt med å finne nødvendige rom for å komme til sjanser. De farlighetene som oppsto var det våre gutter som sto for. Dette etter noen flotte overganger.

Vi tok ledelsen 1-0 etter en flott prestasjon av Marius Christensen hvor han dro seg forbi et par Kvik- spillere før han rolig la ballen i hjørnet.

Vi fortsatte å være meget solide nesten hele omgangen ut. Kvik kom til to store sjanser helt på tampen av omgangen.

I pausen ble vi enige om at vi skulle gjøre det vi kunne for å opprettholde vårt solide spill.

Dessverre skulle vi ikke være i nærheten å klare dette. Kvik skrudde opp balltempoet og vi fikk etter hvert en klar referanse på at vi som lag ikke har den samme løpskapasiteten til Kvik. Dermed ble det en tung omgang for vårt pur unge mannskap (I løpet av omgangen hadde vi seks spillere født 2000 og en født i 1999 ute på banen).

Vi orket rett og slett ikke å flytte beina fort og samlet nok. Dermed fikk Kvik fikk ønskelige rom de kunne utnytte.

I første omgang var vi stort sett flinke med å gjøre riktige valg med ball, men de siste 45 minuttene sørget oksygen lekkasje for at vi ga bort ballen altfor ofte.

Oppsummert var undertegnede stolt over en særdeles sterk første omgang. Å vinne denne mot et såpass solid lag som Kvik er meget bra.

Andre omgang ga vårt mannskap en meget god referanse på hva som må til for å spille på et høyere nivå.

(PS! Odin Nordvåg, Niklas Engebretsen, Mustafa Kivrak, Markus Jensen og Marius Christensen (spilte 20 min.) måtte kaste inn håndkledet pga skader og sykdom.)

Vi takker Kvik Halden for en fin kamp og ønsker de lykke til videre med oppkjøringen.

Februar blir en tøff måned for våre gutter. Allerede fredag er det ny kamp borte mot Nordstrand. Tirsdag venter solide Kråkerøy.

Lagoppstilling:

Isak Gullåsen- Mads Dyrseth, Jørgen Lindum Røine, Numan Øzdemir, Petter Kobberstad (Sander Aune Braathe i 25 min.)- Erik Halvorsen, Aleksander Braun Andresen (Henrik Hanche Hafskjold i 45 min.), Eirik Kaldheim- Marius Christensen (Oscar Holmen i 70 min.), Andreas Andreassen (Aleksander Holmen i 25 min.), Carl Rosli Lindstrøm

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift