Overtrekksdrakt FIK

Endring på Flaktveit IK sin offisielle overtrekksdrakt.

Flaktveit IK sin utstyrsleverandør, Adidas, har endret modellen på overtrekksdrakten som klubben har benyttet de siste fire årene. Det har de siste ukene vært knyttet usikkerhet til hvordan dette ville bli løst, da den nye modellen ikke var klar, og enkelte som har vært innom vår samarbeidspartner Sport1 i løpet denne tiden, kan ha blitt noe forvirret. Derfor sender vi ut info om hva som er gjeldende for 2018.

Overdelen til overtrekksdrakten endres noe, men ikke mye, som vist på bildet. Per dags dato har Sport1 alle størrelser inne av den gamle modellen, bortsett fra str 164. Det er sendt bestilling på den nye overdelen i str 164, disse vil være på plass i butikken i starten av mars. Etterhvert som de resterende størrelsene fra den gamle modellen nærmer seg tom, vil det bli bestilt inn flere i den nye modellen. Prisen for overdelen vil være 449,- til barn, minus 15% ved medlemskap i FIK.

Buksen til overtrekksdrakten endres til en svart bukse med svarte striper, dermed fjernes de gule stripene som har vært. Denne har Sport1 på lager i alle størrelser, og prisen til barn er 449,- minus 15% ved medlemskap i FIK.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift