- Jeg gleder meg til hver trening

Jeg gleder meg til hver trening, sier Einar Utvik jr., her sammen med resten av rutinen i årets unge A-lag, Tommy Lønning (midten) og Olav Andre Skjelde (t.h) I morgen spiller A-laget sin første hjemmekamp i Vintersserien - kl. 18.30 mot Nord

- Jeg gleder meg til hver trening. Vi er en god kameratgjeng som har spilt sammen lenge, og trives i hverandres nærvær. Da blir det også kjekt å spille fotball. Det sier Einar Utvik jr., som til tross for sin unge alder (23), allerede er en rutinert ringrev og en av krumtappene på A-laget til Avaldsnes.

Det var lenge vanskelig å få trener til årets A-lag. Det endte med at «gamlegjengen» falt på plass igjen med far, Einar Augvald Utvik som hovedtrener, Per Haavik som lagleder, sammen med Tor Clausen. I tillegg er også  Marius Østevik med som oppmann i teamet.

- Det setter vi spillere stor pris på. Vi er veldig glad for den løsningen er har kommet opp med og gleder oss til sesongen starter, sier AIL-spissen, som kan rapportere om et hyggelig og trivelig miljø i den 17-18 manns store A-lags troppen. Kvaliteten på treningene er det heller ingenting å si på, til tross for mange unge spillere, svært unge - Vi skal nok bite fra oss, forsikrer Einar jr.

Noen flere inn
- 17-18 spillere er litt lite, mener lagleder Per Haavik.
- Rett nok er mesteparten av spillerne Avaldsnesgutter, eller spillere som har vært i klubben svært lenge og kan regnes som egne produkter, men vi trenger nok noen flere inn. 18 spillere kan være litt lite når seriekampene setter inn med tanke på skader, jobb eller andre ting, legger han til.

I morgen venter årets første hjemmekamp – i Vintercupen mot Nord. Kampen spilles på kunstgraset og starter kl. 18.30.

Bildet:
Einar Utvik jr., Tommy Lønning og Olav Skjelde utgjør rutinen i årets Avaldsneslag.

Neste Kamper


AVALDSNES - RØA

Søndag 1. juli kl. 15.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift