Turn og Akrobatikk fredag fra klokken 18.00

Turn og Akrobatikk er et veldig populært tilbud vi har startet i ÅIF.

Hver fredag klokken 18.00-19.00 møtes mange barn og unge i Raumahallen. Fra 3. klasse og oppover. - Jeg organiserer bare, ungene klarer seg stort sett selv, sier Torkild Åndal. -Nå har vi også fått med noen andre voksne som hjelper til slik at ungene får litt veiledning og hjelp underveis. - Det er utrolig hva barna får til, avslutter Torkild.

Det har vært ca 30-40 unger hver gang. Betalingen for dette tilbudet er medlemskap i ÅIF. - Dette er selvfølgelig et tilbud til alle i Rauma, vi krever bare at ungene er medlem av ÅIF (180 kr) for å dekke leie i hallen og grunnet forsikring, sier daglig leder i ÅIF Aksel Skjølsvik. - Det er ekstremt viktig at vi har initiativtakere som Torkild Åndal i ÅIF, fortsetter Skjølsvik. -At han trener 2-3 lag i håndballen, er sportslig leder i håndballen, har håndballtreninger i Innfjorden og organiserer dette er beundringsverdig.

Randi Roald er som er leder for Turn i ÅIF er glad det skjer noe. - Vi i turngjengen er kjempepositiv. - Jeg har selv vært i Raumahallen noen ganger, veldig kjekt å se så mange barn og unge. Kjekt at ÅIF har startet dette, avslutter Randi

Støtt Åndalsnes IF!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift