To gamle ringrever tilbake i manesjen.

De har lang fartstid med A-lag herrer. I fjor tok de pause, men ble kalt tilbake. Nå er Einar Augvald og Per tilbake i manesjen igjen for fullt - som hovedtrener og lagleder. Det er både klubben og A-lag spillerne svært glade for - det skal bygges på nytt.

De må nesten betraktes som «gamle slitere» Einar Augvald Utvik og Per Haavik, som i mange år var aktiv med som ledere rundt A-laget i Avaldsnes. I fjor tok de pause etter mange år som «krumtapper» rundt herrelaget, men utpå høsten måtte de tilbake igjen for å hjelpe til. Nå er de tilbake i manesjen for fullt.

 Einar Augvald tok ansvar og gikk inn som hovedtrener. Det samme gjorde Per – som lagleder. «Ryggraden» rundt A-lag herrer er tilbake – noe både klubben og spillerne er veldig happy med. Begge to har klubben i hjertet og lang erfaring. Det kan trenges når Avaldsnes nå må bygge opp igjen satsingen rundt herrelaget sitt.

Det er stort sett bare gutter fra Avaldsnes som i år spiller på A-laget. -- Det er selvsagt svært positivt. Men når det er sagt, kunne vi også tenke oss litt flere spillere. Med 18 i stallen kan det bli litt lite ettersom både jobb, og andre årsaker, vil forhindre noen i å møte til trening og kamp, sier Einar Augvald, som også har trent A-laget for mange år siden. Den gang sammen med Ståle Hetland. Nå trener A-laget tre ganger i uken.

-Vi er nødt for å omstille og stabilisere oss. Målsettingen bør være å holde plassen i 5. divisjon, så får vi heller prøve å skue oppover når vi ser hvordan det går. Vi har mange unge spillere i stallen, blant annet tre 15-16-åringer som vi ønsker å bygge opp, sier Utvik, som allerede torsdag ser A-laget spille sin 2. kamp i vinterserien. Denne gangen mot Nord på kunstgraset på Skeie. Kampen starter for øvrig kl. 18.30.

Den viktigste faktorene for A-lags guttene denne sesongen er å ha det kjekt med fotballen. Trivsel, glede og godt miljø, er svært viktige ingredienser når det skal kjempes om seriepoeng.

Neste Kamper


AVALDSNES - RØA

Søndag 1. juli kl. 15.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift