Bronse til U19 landslaget i VM

Norge kunne søndag slippe jubelen løs etter å ha vunnet bronsefinalen med 3-2 over Finland etter sudden death, seiersmålet ble først satt inn 3 minutter ut i andre ekstra omgang i en utrolig spennende kamp.

Norges U19 landslag leverte  en solid turnering med mye bra spill og i gruppe spill kampen mot nettopp FInland måtte det straffeslagkonkurranse til for å skille lagene i Finland sin favør, derfor var det desto deiligere å kunne trekke det lengste strået når det gjaldt som mest i nettopp bronsefinalen.

Tidligere på dagen hadde FInland tapt sin semifinale for Sverige med 4-2 mens Norge tapte sin semifinale med 4-0 for et russisk lag som vant VM finalen med 6-3 over Sverige.

Norges bronsegutter fremsto under turneringen som et lag med et vedlig godt kolletiv og var en gjeng som virkelig jobbet sammen som et lag, så all honnør til støtteapparatet som virkelig har gjort en god jobb med gutta, for det var laginnsatsen som sikret Norges første VM medalje i et U19 VM på mange mange år.

Ute på isen var Ullevål representert med Håkon Løwig Jarlsby, Erik Aundun Sørensen, Fredrik Bakken, lagets kaptein Jesper Gadderud og ikke minst matchvinner i bronsefinalen Timian Strømdahl Fossli. Han satte inn 3-2 scoringen etter strålende forarbeide av Ullern´s Andreas Sletta som sammen med Timian ble Norges toppscorere i VM med 5 mål hver.

Vi gratulerer alle innvolverte med bronsen!

Portalen for påmelding til høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

åpner 7.juni kl 19:00.

Vær rask, partiene fylles fort opp!

Velkommen til trening i uke 35-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift