En kvalitetsklubb i utvikling - et nytt år står for døren - fotballen trenger deg!

Langhus IL fotball er det største idrettslaget på Langhus og et av de største i kommunen. Mange er engasjert i fotballen. Det er vi og lokalsamfunnet takknemlige for. Gjennom dyktige trenere og lagledere, gode treninger og spennende kamper bidrar klubben i stor grad til en positiv utvikling for barn og ungdom på Langhus. Er du motivert for å være med og bidra til å videreutvikle Langhus IL Fotball? I løpet av kort tid vil klubben bli godkjent som kvalitetsklubb. Strategiplanen og handlingsplanen for den videre utviklingen av klubben vår legges frem på årsmøtet. Vi har mye å glede oss over. Vil du bidra til et enda bedre nær- og bomiljø? - Idretten trenger DEG!

Valgkomiteen har ansvar for å finne leder og medlemmer til klubbens styre .  Flere styremedlemmer står på valg i år.  Det er utarbeidet rolle- og ansvarskart for samtlige funksjoner i styret.  Straks leder og medlemmene i dagens styre har gitt tilbakemelding om videre verv - eller ikke, starter valgkomiteen en direkte rekruttering mot samtlige lag. Vi kommer til å gå bredt ut for å finne deg som både har evne og vilje til å være med å løfte klubben ytterligere.  Her trenger vi hjelp fra alle som er glad i Langhus IL Fotball. Vi er sammen de beste ambassadører for å utvikle, tilrettelegge og drifte Langhus IL Fotball inn i fremtiden - bli med, da vel!!

Ta gjerne kontakt med meg på telefon hvis du vil ha informasjon, eller rett og slett ønsker å melde deg som interessert i å bli med i styret.

Sportslig hilsen

Arnt Inge Rolland, leder valgkomiteen, Telefon 92036495

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

 
Kontingent og treningsavgift 2018
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 437350
Ubetalt antall: 195
Betalt beløp: 1018200
Betalt antall: 468
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift