Poengrenn nr. 2 torsdag 25. januar 2018 (klassisk stil)

Da er poengrenn 2 historie. 176 fullførte. 0 til -1 gr. C og klisterføre. Takk til alle deltakere, funksjonærer, smørere og publikum! Neste poengrenn er 8.3 (downhill fra Skistua til Ferista)

 

Poengrenn 2 arrangeres torsdag 25. januar i Nilsbyen. Dette blir et "vanlig" renn i klassisk stil.

 

Generelt

All informasjon om poengrennene til Byåsen IL finner du under "Våre skirenn" i menyen oppe til høyre. Velg "Poengrenn 2018 (internrenn)". Her er en oversikt over planlagte poengrenn vinteren 2018 og kriterier for premiering/rangering. Poengrennene er opp tom. 16 år, unntatt poengrennet som er klubbmesterskap hvor også foreldre, junior og senior kan delta.

Funksjonærliste

Funksjonærliste (oppdatert tirsdag 23.01.18): TRYKK HER. Som dere ser så har vi fått noe frafall. Si fra dersom du har lyst til å stille opp til egil.aune68@gmail.com. Denne er også sendt på mail til de som skal hjelpe til. NB! Det vil komme egen mail til de som skal bidra i kafeteria og hvem som skal ha leveranser til salg i kafe.

Påmelding

ALLE må melde seg på til poengrenn nr. 2 også (selv om du deltok på poengrenn nr. 1 4. januar). Du kan melde deg på i dette påmeldingsskjemaet: TRYKK HER. Her kan du sjekke om du har blitt påmeldt.

Påmeldingsfrist er onsdag 24. januar kl. 20:00. Etter dette skjer all påmelding på rennkontoret renndagen (åpent fra. kl. 17:30). Vi tar IKKE imot påmelding pr. mail. Dersom spørsmål om påmelding, kontakt oss på ola.resell@gmail.com

Vi håper at rekruttene (født fom 2011) som skal delta kan betale kr. 50,- pr. poengrenn som deltageravgift (dette gjelder eventuelt ikke de få som betaler aktvitetsavgift). Bakgrunnen for at vi tar denne deltageravgiften er generelle utgifter som blant annet innkjøp av premier. Det er mulig å betale kr. 50,- på VIPPS ved henting av startnummer (Vippsnummer 17158 eller søk på "Byåsen Langrenn")

NB! 7-åringer (2011-årgangen) kan velge om de vil gå den korte rekruttløypa uten tidtaking eller om de vil gå 1 km med tidtaking (ikke rangert resultatliste). Dette må velges ved påmelding.

Tidtakingbrikker og startnummer

Det vil ikke bli brukt tidtagerbrikker for noen av klassene. Rekrutter henter startnummer utenfor tidtagerbygget/rennkontoret, resten henter inne på rennkontoret.

Start- og resultatliste, tidsplan

Startliste poengrenn nr. 2: TRYKK HER

Poengrennet starter kl. 18:15 med rekruttene (løperne stiller seg opp i en rekke på starten).

Ca. kl. 18:35 starter resten av klassene.

Startrekkefølge: G10, J10,  G9, J9, G8, J8, G7, J7, G12, G11, J12, J11, G14, G 13, J 14, J 13, G 16, G 15, J16, J15  

Resultatliste poengrenn nr. 2: TRYKK HER

Stilart

Klassisk

Klasser, løyper  og lengder

  • rekrutter: 500m
  • 7-10 år: 1 km
  • 11-12 år: 2 km
  • 13-14 år: 3 km
  • 15-16 år: 5 km (3 km + 2 km)

Løypekart 1, 2 og 3 km (Nilsbyen): TRYKK HER , Løypekart rekrutt (Nilsbyen): TRYKK HER

NB! 7-åringer (2011-årgangen) kan velge om de vil gå den korte rekruttløypa uten tidtaking eller om de vil gå 1 km med tidtaking (ikke rangert resultatliste). Dette må velges ved påmelding.

Kafeteria

Denne vil være åpen. Vi har betalingsterminal for kort og Vipps (Vippsnummer 17158 eller søk på "Byåsen Langrenn")

Parkering

Gratis parkering. Parkering mulig på P-myra. Vi har ingen parkeringsvakter der, så prøv å parkere mest mulig smart, slik at flest mulig får plass.

Vel møtt!

VIPPS

VIPPS nr langrenn : 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Live-kamera Granåsen

Trykk her

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift