Esso er Verditransport Ambassadør

Det er gledelig å presentere Esso Rønvik Veiservice som den åttende Verditransport Ambassadøren.

Rønvik Veiservice AS (Esso) er den eneste bensinstasjon i Bodø med lokal eier. De etablerte seg på Rønvikleira høsten 1999. 

I tillegg til å selge drivstoff har stasjonen både butikk og gatekjøkken. I tilknytning til gatekjøkkenet har vi 30 sitteplasser. Vi har også byens nyeste bilvaskemaskin. Ute har vi et selvvaskeanlegg med høytrykkspylere. Ved stasjonen har vi også en populær bobilcamping.

Barna er de viktigste vi har, de er fremtiden, og de fortjener å bli transportert på en sikker måte. Det skaper holdninger hos dem, som er verdifull for fremtiden.

Vi støtter IK Junkeren gjennom annonsering og reklame. I tillegg vil vi støtte klubbens arbeid med prosjektet "Verditransport Junkeren". Et meget godt og interessant trafikksikkerhetsprosjekt. Daglig transporteres det svært mange barn i bil til og fra skole og til og fra trening/konkurranser. Det er viktig at sjåførene har en bevist holdning til trafikksikkerhet slik at denne transporten foregår i så sikre former som mulig. Barna er de viktigste vi har, de er fremtiden, og de fortjener å bli transportert på en sikker måte. Det skaper holdninger hos dem, som er verdifull for fremtiden.

Derfor er vi stolt Verditransport Ambassadør! 

Samarbeidspartnere

 

Sosiale medier

Samarbeidspartnere

Sosiale medier

Gi oss din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift