Ny Verditransport Ambassadør

Vår samarbeidspartner Mack bidrar som Verditransport Ambassadør og er med det med på laget for å trygge barns ferdsel i trafikken i Rønvik.

Det er gledelig å presentere enda en Verditransport Ambassadør som engasjerer seg for at barn skal få en tryggere ferdsel i trafikken i Rønvik.

Macks Ølbryggeri AS er i dag samarbeidspartner med Junkeren og skal som en del av sin sponsorstrategi støtte opp om gode formål i Nord-Norge. Verditransport prosjektet er en viktig holdningskampanje, og dette er helt klart noe Macks Ølbryggeri ønsker å bidra til.

Refleksvestaksjonen går på å synliggjøre våre største verdier i trafikken, nemlig barna. Alle barn på Saltvern- og Rønvik Skole får hver sin refleksvest for at barnet skal være godt synlig i trafikkbildet når barnet går til og fra skolen. Det skal deles ut 1200 refleksvester til elevene ved skolene (1-7. trinn), samt alle i Junkeren.

Formålet til bedriften er å være en merkevare som står for nordnorsk stolthet og å være en aktør for hele den nordligste landsdelen. Macks Ølbryggeri bidrar der formålet fremmer noe positivt og samfunnsnyttig for folk i Nord-Norge.

Derfor er vi stolt Verditransport Ambassadør!

Samarbeidspartnere

 

Sosiale medier

Samarbeidspartnere

Sosiale medier

Gi oss din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift