Nobl blir stolt sponsor av IK Junkeren

Det er en gledens dag for IK Junkeren og Nobl at partene er kommet til enighet om samarbeidsavtale.

Vi er svært stolt av å presentere Nobl som klubbens nye sponsor. Nobl vil være godt synlig blant annet i klubbens arrangementer, samt på klubbens drakter. 

Satsningen på konseptet Verditransport og den totale bredden passer godt med våre tanker om samfunnsengasjement sier Adm Dir i Boligbyggelaget Nobl, Mona Liss Paulsen.

Vi er stolte av å kunne bidra til breddeidretten gjennom et samarbeid med IK Junkeren. - Mona Liss Paulsen -

Runar Bo Eriksen fra Junkeren er veldig glad for å endelig kunne slippe en av klubbens nye sponsorer.

Samarbeidet med en solid aktør som Nobl er et viktig bidrag til den breddesatsningen vi gjør i klubben. Junkeren er sertifisert Kvalitetsklubb, et stempel som bekrefter at klubben jobber bra. Vi er en spennende klubb i utvikling, og med planer for fremtiden for å nå et av målene om å bli Bodø`s beste breddeklubb. At Nobl vil være med på dette er svært gledelig. Sammen skaper vi minner for livet. 

Markedssjef i Nobl Øystein Wik tilføyer at det var viktig for Nobl å støtte opp om satsningen på Verditransport. At en idrettsklubb tar initiativ til å skape enda trygger oppvekstmiljø er definitivt noe vi ønsket å støtte opp rundt. Vi har en visjon om å skape trygge hjem, trygge og gode oppvekstmiljø er definitivt en del av dette.

Nobl har i mange år både støttet barneidrett og toppidrett. En organisasjon som både bygger folk sine hjem og skal hjelpe til å forvalte disse hjemmene i generasjoner, må også ha et forhold til bomiljøet utenfor huset.

Velkommen til Junkeren-familien Nobl! 

Samarbeidspartnere

 

Sosiale medier

Samarbeidspartnere

Sosiale medier

Gi oss din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift