Actic klinker til og tilbyr 12 måneders medlemskap med hele 25 % rabatt! Actic har fasiliteter det er verdt å sjekke ut!

Actic på brygga på Hamar er en meget god sponsor av Farts kvinnelag. Actic har nå laget en meget fordelaktig avtale som gir familie og venner (les: alle som ønsker) fra Fart hele 25% avslag på ordinært 12 mnd medlemskap på senteret. Ordinær pris er 399.- kr pr mnd + innmelding. Dette er et fantastisk tilbud som vi oppfordrer på det sterkeste at spreke (eventuelt kommende spreke) Fartinger benytter seg av! 

Daglig leder på Actic, Lars Espen Skogvold, opplyser om at de i morgen, tirsdag, har noe de kaller en PUSH-dag her på senteret. De har da fokus på å selge så mange medlemskap som mulig på denne ene dagen.

Både Lars og vi i Fart håper alle Fart-patrioter tar turen ned til Actic og gjør alvor av nyttårsforsettene og melder seg inn for de beste treningsopplevelsene på Hamars hyggeligste treningssenter til 299,- kr pr mnd 😊 Støtt vår meget gode samarbeidspartner - Actic på brygga!

Kommentarer


       

Farts org.nr. er 975341135