Sparebank 1 Dalgårdstafetten 10. jan. 2018

Sparebank 1 Dalgårdstafetten 2018 er nå historie og resultatlister er klare. Takk til alle som deltok på de 220 lag! Og tilslutt, takk til alle funksjonærer som bidro!

 

 

Resultatliste finner dere HER. 220 lag fullførte årets stafett!

Onsdag 10.01.2018

Status i Nilsbyen kl. 14:30. Vi er snart klare til å ta i mot nesten 700 løpere til årets stafett. Temperaturen  er nå på -0.2 gr C. Ved starten kl. 18:00 forventes temperaturen å være 4-5 minusgrader. Dette må bli bra!

Du finner alt om Sparebank 1 Dalgårdstafetten under "Våre skirenn" oppe til høyre i menyen på denne siden eller ved å bruke denne hurtiglinken: TRYKK HER. Oppfordrer alle til å sette seg inn i denne informasjonen i forkant. Det kan også være lurt å printe ut de ulike kartene som er lagt ut, slik at man kan vise disse til de som skal gå rennet. Startlister finner du også.

 

Tirsdag 09.01.2018

Stadion og løyper har blitt klargjort nå i kveld. Da er vi klare for å arrangere Dalgårdstafetten for 40. gang! 227 lag er påmeldt - det er utrolig bra.  Startlister og starttidspunkter for de ulike klassene er nå lagt ut. Korrigeringer av lagoppstillinger kan nå kun gjøres på mail til torgeira71@gmail.com.

Du finner alt om Sparebank 1 Dalgårdstafetten under "Våre skirenn" oppe til høyre i menyen på denne siden eller ved å bruke denne hurtiglinken: TRYKK HER. Oppfordrer alle til å sette seg inn i denne informasjonen i forkant. Det kan også være lurt å printe ut de ulike kartene som er lagt ut, slik at man kan vise disse til de som skal gå rennet.

Funksjonærlister for Byåsen IL medlemmer (oppdatert 09.01.18): TRYKK HER

Mandag 08.01.2018

I dag kl. 23:59 er påmeldingsfristen til Sparebank 1 Dalgårdstafetten. Det er bare å melde seg på! Ellers er forholdene i Nilsbyen fantastiske og værmeldingen lover godt for onsdag. Alt om Sparebank 1 Dalgårdstafetten kan du lese under "Våre skirenn" oppe til høyre i menyen på denne siden eller ved å bruke denne hurtiglinken: TRYKK HER

Tirsdag 02.01.2018

Da er det litt over en uke til at vi skal arrangere denne populære stafetten onsdag 10. januar. I år for 40. gang!

I skrivende stund er det fantastiske forhold i Nilsbyen og værmeldingen tilsier at det blir veldig likt neste uke.

Alt om Sparebank 1 Dalgårdstafetten kan du lese under "Våre skirenn" oppe til høyre i menyen på denne siden (hurtiglink: TRYKK HER). Her vil dere også finne link videre til påmeldingssytemet (Palisoft Online Entry System). Påmeldingsfrist er mandag 8. januar 2017 kl. 23:59.

Alle i Byåsen IL skal først melde seg på til stafetten via sin respektive oppmenn/kvinner! Påmeldingsskjema vil bli lagt i egne nyheter på vår hjemmesiden for de ulike årsklassene.

 

 

VIPPS

VIPPS nr langrenn : 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Live-kamera Granåsen

Trykk her

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift