Avsluttning på skøyteskolen og oppdatering for lagene inn i juleferien

Tirsdager blir det avholdt skøyteskole på Jordal. Den siste for året har vært og det ble en hyggelig avslutning for alle de små. Alle deltakerene fikk utdelt en liten godtepose og litt ut i treningen kom også Kongen på isen. Her ble det delt ut mange klemmer og alle som ville fikk tatt bilde sammen med Kongen. Vi gleder oss til å se alle de lovende små igjen på nyåret!

For de eldre lagene i klubben har julepausen kommet. Seriespillet er rundt halvveis for flere av våre lag og her er en liten oppdatering på hvordan det har gått så langt i sesongen.

U18 har spilt 20 kamper og leder sin serie. De står med 14 seiere og har 4 poeng ned til nabo Manglerud Star som ligger som nummer 2. Totalt har de scoret 88 mål og sluppet inn 50, noe som gir de en målforskjell på pluss 38. De starter opp igjen 5. Januar med kamp mot Storhamar.  

U16 har spilt 17 kamper og leder sin serie de også. De star med 13 seiere og kun 2 tap så langt i sesongen. Laget har scoret hele 130 mål og kun sluppet inn 37. På plassen bak Vålerenga ligger Storhamar med 23 poeng, noe som gir VIF en lukke på 5 poeng. Dette laget starter opp igjen allerede 2. Januar mot Frisk Asker. 

U15 har kun spilt 10 kamper og ligger på en 3 plass i sin liga. De står med 28 poeng og har 2 poeng opp til andre plassen og 6 poeng opp til første plassen, som begge har spilt hendholdsvis 5 og 3 flere kamper en Vålerenga. Så de er helt med oppe i toppen av sin liga. De har vunnet 9 av sine 10 kamper og står med kun 1 tap. Neste kamp for U15 er også 5. Januar mot Hasle Løren.

U14 ligger per nå på tredje plass etter 15 kamper. De har 6 poeng opp til Lørenskog som leder, men har spilt to kamp mindre. De har vunnet 12 kamper og tapt 3. Laget har en målforskjell på pluss 57 og spiller ikke sin neste kamp før 10. Januar.

Lille julaften avholdt vi også julecup turnering for U15, U16 og U18. Dette var en stor suksess med mye bra spill og mange foreldre som bidro. Etter cupen var det julegrøt og saft for alle sammen i kafeen.

Vi i Vålerenga ishockey ønsker alle en god jul og et godt nyttår og går for et godt hockeyår også i 2018.

Sosiale medier

Følg oss på Facebook Vålerenga Ishockey

 


 

Hovedsponsorer