God Jul og Godt Nytt År

Ull/Kisa Fotball vil få takke alle som har bidratt for klubben i løpet av 2017 en God Jul og et Godt Nytt År!

2017 har vært et innholdsrikt år for klubben. A-laget har hatt sin beste sesong, poengmessig, noen gang. Klubben er blitt klassifisert med en stjerne i Akademiklassifiseringen, og mange av våre spillere har vært representert på kretslag. Vi har også fått to lag som er blitt kretsmestere i år, så det jobbes godt på mange nivåer i klubben.

Med i overkant av 150 frivillige som gjør en kjempe jobb for at våre lag i barne- og ungdomsfotballen skal få gode opplevelser og utvikling som mulig, er det et enormt apparat som har vært med å bidra til alt det positive som skjer i klubben. I tillegg til alle disse har vi et stort apparat med frivillige som er med å gjør en fantastisk innsats for at a-kampene skal gjennomføres prikkfritt, dugnader som skal gjennomføres også videre. Vi er kjempe takknemlig til alle som bidrar for klubben.

Nå ser vi frem mot 2018, som kommer til å bli et intenst år, med blant annet nytt planverk som skal forankres ut i lagene, slik at alle jobber etter klubbens mål og planer. Vi ser frem til å ta nye steg i 2018.

SÅ KJÆRE ALLE VENNER AV ULL/KISA! GOD JUL OG GODT NYTT ÅR!

Sponsor

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift