Skiskole 2018

Vinterens skiskole starter mandag 15.januar

VELKOMMEN TIL SKISKOLE I BJØNNDALEN

Tid: Mandag 15.1, 22.1, 29.1, 5.2, 12.2, 26.2 fra ‪kl 17.30. Skiskolen varer ca en time hver gang.

Sted: Bjønndalen skianlegg. 

Alder: 5-8 år

Pris: kr 700,- Prisen inkluderer deltakelse i skigruppas tre karusellrenn (se under)

Påmeldling: gjøres via denne linken

INFORMASJON

Det pleier å være mange påmeldte barn, så for å ikke bli forsinket den første gangen, ber vi dere om å komme ca ‪kl 17.15. Husk å beregne litt ekstra tid på bilkjøringen. Det kan lett køe seg når det er mange som skal møte ved skihytta samtidig. Når dere kommer går dere inn i skihytta for å bli registrert. Der får dere utdelt en farget vest som skal leveres inn igjen før dere går. ‪Neste mandag får barna utlevert en vest hos instruktørene sine fra ‪kl 17.20. Barna deles inn i grupper ut fra fødselsdato. Det kan komme til justeringer ved behov.

Husk å merke ski. Vi skal ikke bruke staver på skiskolen. Nærmere beskjed om dette blir gitt.

Dersom det er barn som har særlige behov for oppfølging ber vi om at det gis beskjed om dette. Ta kontakt, så finner vi en løsning. 

Før skiskolen Husk å følge barnet ditt på toalettet før dere kommer på skiskolen. Selv om vi har fått lys på doene er de ikke så koselige for de små barna - og det er jo fint om instruktørene kan være ute i løypa med barna i stedet for å stå i dokø.

Kle barna fornuftig! Det kan være kaldt på kveldene. Ta på ull innerst, og gjerne flere tynne lag utenpå. Barna skal kunne bevege seg lett, så ikke bruk de tykkeste lekedressene. Gode varme votter MÅ alle ha.

Under skiskolen Barna følger gruppen sin hele tiden. Dere voksne kan ta dere en skitur hvis dere vil, eller gå inn i skihytta og varme dere. Om ikke noen har satt på kaffen så er det bare å gjøre det selv. Vet du at du har et barn som kan komme til å bli engstelig, er det kanskje lurt at du er i nærheten. 

Etter skiskolen Barna leverer vestene sine til instruktørene og får varm saft i skihytta. Om noen foreldre, som skal vente på barna sine, kan være behjelpelige med å gjøre i stand til saftserveringen setter vi stor pris på det!

Karusellrenn Betalt skiskoleavgift dekker også deltagelse i skigruppas karusellrenn. I år arrangeres karusellrennene torsdag 18.1, tirsdag 30.1 og torsdag 15.2. Meld på via GIF ski sin hjemmeside (uten å betale). OBS. Vi oppfordrer alle til å melde seg på online innen fristen (2 dager før det enkelte renn), da kan man hente nummeret sitt i en egen kø på renndagen.

Vi gleder oss! – VELKOMMEN!

Mvh

Hanne Nordkild Skjønsberg mob: ‪48203612

‪Tove Osvik mob: 99024409

Sponsorer

GIF - Shop

Grasrotandelen

Kjøp Toa/Tørk - Støtt din gruppe!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift