ÅFO vil gjerne ha enda flere unger

Åndalsnes IF startet 1. November opp idrettsfritidsordningen ÅFO. Det har vært en god start med 30 unger totalt hver uke.

Åndalsnes IF (ÅFO) er et idretts-tilbud etter endt skoledag for idrettsinteresserte barn mellom 2. og 7. klasse. Hovedfokus blir fotball i sommerhalvåret og andre aktiviteter. På vinteren blir hovedfokuset fotball og håndball, men også andre aktiviteter. Tanken er at det skal bli muligheten for elevene selv å velge noen ganger.

Barna kommer til klubbhuset på Øran (1.4-31.9) eller Raumahallen (1.10-31.3) og får et sunt lunsjmåltid. Etter dette er det organisert aktivitet på kunstgressbanen, Raumahallen eller andre plasser. Både voksne og ungdommer er nøye valgt ut som trenere, og de er alltid klar for å gi ÅFO-barn en kjekk trening eller aktivitet.

På Åndalsnes IF sin ÅFO er vi opptatt av å skape en god mestringsarena for barna. Vi skal SE alle, uansett nivå. Vi tilpasser øvelser og utfordringer slik at alle barn opplever mestring i løpet av en trening. I tillegg er vi en god sosial arena som knytter barn sammen på tvers av skoleklasser. Det er utarbeidet en god og gjennomtenkt treningsplan/aktivitetsplan som følges av alle trenere. Denne hjelper oss i å kvalitetssikre arbeidet vi gjør her hos oss.

Vi har i utgangspunktet plass til 6-7 barn til. Håper dette kan være noe for deg. Alle barna får gratis klær fra vår sponsor TelenorXtra. Ekstra kjekt at vi har en gutt fra Måndalen og 6 gutter fra Isfjorden.

Vi ser på muligheten for å på å åpne onsdager også. Etter 1. April.

Priser:

1 dag i uken = 600 kr / mnd inkludert mat

2 dager i uken = 1100 kr / mnd inkludert matMer info og påmelding - send en epost til: aksel@andalsnesif.no eller ring :95044558

/lkf56BGs6CvX.PNG

Støtt Åndalsnes IF!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift