MIL Fotballskole kåret til Hordaland sin beste i 2017!

I 2017 ble TINE Fotballskole arrangert for 9. gang i Mathopen og i år ble tilbudet til barn og unge kåret til Årets Tine Fotballskole i Hordaland! Det er stor stas og en stor fjær i hatten til de som bidrar til at fotballskolen blir gjennomført i klubben vår.

Tine Fotballskole er et årlig arrangement i hele landet og det er 20. året på rad at det arrangeres fotballskole. Mer enn 70 000 barn fordelt på 450 klubber holdes i aktivitet. I hver krets kåres den beste fotballskolen årlig, basert på TINE og NFFs største fokusområder på fotballskolen, som er jenteandel, Fair play og kosthold. Mathopen IL ble kåret til Hordaland sin beste i 2017.

Det er skikkelig stas for vår lille klubb her i Bergen Vest og en stor fjær i hatten til dem som sørger for at dette blir en realitet år etter år. I Mathopen er det 9. året på rad det arrangeres fotballskole og det legges ned mye arbeid for å sikre et godt tilbud til både barn og instruktører. Det har i alle år vært vektlagt at ungdommer fra Mathopen blir involvert som instruktører og vi opplever at det er mange som ønsker å være med å bidra - det er kjekt. Ungdommen er den viktigste ressursen vi har. De er gode forbilder og rollemodeller for deltakere på fotballskolen.

En fantastisk uke med fint vær, god stemning og mye fotballglede. I år har vi hatt med 103 deltakere, og 23 instruktører. Vi kan melde at 38% av deltakerne i år er jenter, noe som er rekord. Vi ser at antall jenter øker for hvert år. Av instruktørene er andelen jenter hele 70%.

Tine som selskap legger til grunn at en god TINE Fotballskole krever helhetstankegang, der logistikk, sportslig tilbud og fokus på gode holdninger og verdier står sentralt . Dette har vi åpenbart lykkes med i Mathopen og det takket være kontinuitet og stå-på vilje hos dem som arrangerer, og at vi har gode og motiverte instruktører.

Stor takk til Grethe Gjerde som år etter år går i front for å få dette til og ikke minst Gratulerer med prisen som beste TINE Fotballskole 2017!

Benytter anledningen til å ønske alle en God Jul! Sees i 2018 :-)

Tine fotballskole sin hjemmeside - Link

/JIRvl7ifF0Dr.jpg

/hqW01jZWLlt7.jpg

/MmfpFeQOLjAb.jpg/GfrYw3yTna4i.jpg

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift