Skudenes-talent klar for KIL

Benjamin Mæland fra Skudeneshavn signerte i kveld kontrakt med Kopervik IL sitt A-lag. Det knytter 17-åringen til klubben de to neste sesongene.

Benjamin debuterte på seniornivå allerede som 15 åring, og har de siste sesongene vært en sentral spiller på A-laget til Skudenes UIL i 5. divisjon. Han spiller hovedsakelig sentralt på midtbanen, men kan i tillegg bekle en kantrolle. 17-åringen er en smart spiller, som er flink å gjøre seg spillbar og er kreativ med ball. Han har også de riktige holdningene som klubben er ute etter når det gjelder treningsiver og drivkraften til å bli en bedre fotballspiller.

– Jeg ønsket nye utfordringer på et høyere nivå, og fikk et veldig godt inntrykk av det sportslige opplegget og folkene i klubben, sier en fornøyd Benjamin til Karmøynytt. 

Les saken til Karmøynytt her:
https://hnytt.no/2017/12/18/kopervik-vant-drakamp-erkerivalen-skudenes-talent/

Benjamin holder junioralder i to år til, og kan derfor også benyttes på juniorlaget i eliteserien. Ved siden av fotballen går han andre året idrett på Kopervik VGS.

Sportslig leder Knut Lundberg er veldig fornøyd med å få signert det unge talentet til KIL. 
- Benjamin er en av de mest spennende og talentfulle spillerne her lokalt i sitt årskull. Han har allerede flere sesonger med seniorfotball bak seg. Vi har fulgt han en god stund og tenker at nå er tiden inne for han å ta steget opp en divisjon. Benjamin var ønsket av flere andre klubber, så jeg er veldig fornøyd med at han valgte KIL, avslutter Knut.

Arrangement

Oppslagstavle

Arrangement

Hovedsamarbeidspartner

Oppslagstavle

Følg oss på Facebook!

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift