Tilbud om rekrutteringsdommerkurs

Fotballdømming er en kjempeflott hobby, og klubben trenger flere fotballdommere. Har du for eksempel sluttet å spille er dette en flott mulighet og fortsatt delta i fotballen.

NFF Rogaland arrangerer rekrutteringsdommerkurs på klubbhuset til Sportsklubben Nord (Norheim) med oppstart 9. januar. Rekrutteringsdommerkurs er for dem som ønsker å dømme i ungdomsseriene 13 til 19 år. Dette er steg to på dommerstigen, etter klubbdommer. Aldersgrense er 16 år (tillater at du blir 16 i 2018).

Kurset vil gå tirsdag 9., torsdag 11., tirsdag 16. og torsdag 18 januar fra 18:00 til 21:00 hver kveld. Det er obligatorisk å delta på alle kurskveldene for å få bestått.

For påmelding, klikk på linken her:https://fotball.formstack.com/forms/rekrutteringsd...

NFF Rogaland ønsker flere rekrutteringsdommere
Rekrutteringsdommerkurset er et gratis kurs som består av 4 teorikvelder. Man må være 16 år og være medlem av klubb. Kampene vil bli satt opp i nærheten av din klubb ? i trygge rammer med oppfølging fra veileder.

Kurset vil gi deg kunnskap og forståelse av rollen, spillereglene og krav som er for å være dommer.

Dommerne i NFF Rogaland skal oppleve glede, mestring og utvikling. NFF Rogaland sammen med klubbene skal legge til rette for gode og trygge rammer for dommerne.

Neste steget etter rekrutteringsdommer er å bli autorisert dommer, da kan man dømme seniorfotball. Det er Kretsstyret, etter anbefaling fra dommerkomiteen, som autoriserer dommere.

Neste Kamper


AVALDSNES - RØA

Søndag 1. juli kl. 15.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift