Treningstider 2018

Meld inn ditt lags ønsker innen 23. desember.

Hei!
 
Det nærmer seg 2018 og nye treningstider.
Prosessen blir som følger:
- Dere sender meg ønsker for deres lag, frist lørdag 23/12. 
- Jeg bruker romjulen til å sette sammen et forslag og sender ut et utkast slik at dere kan komme med eventuelle tilbakemeldinger; blir kortere frist her.
- Jeg sender ut det endelige oppsettet så tidlig som mulig, men senest søndag 31/12. Det oppsettet gjelder da fra 1/1-18.
 
Det jeg vil dere skal ha med i ønskene deres er:
- Hvilket lag dere er. Her må dere bruke G2004, J2007, JR 1, JR 2 osv
- kontaktperson/trener på laget
- Antall spillere i treningsgruppen
- Hvilke dager, tider, steder og banestørrelse dere ønsker trening på
 
Det er et ønske fra Sprint-Jeløy om at alle årskullene trener samtidig for å øke sjansen til å samarbeide og dra veksler på hverandre. Det betyr ikke at man skal/må slå sammen skolene fra første året, men får man til en trening eller to på samme sted og tid åpner det for mange muligheter. Derfor er det fint om dere som hører til samme kull, men er på forskjellige skoler, om mulig tar en prat og ser om dere finner tider som passer for alle på et årskull. Vi er klar over at det kan være vanskelig å finne en tid som passer for alle foreldretrenerne på alle tre skolene, men gjør et forsøk. Går det ikke, så overlever vi det også.
 
Når det gjelder innetrening hadde vi en runde med ønsker for noen måneder siden, så jeg hadde ikke tenkt å gjøre noen særlige endringer på dem. Det skader likevel om dere skriver opp om dere ønsker noe annet enn de tidene vi har nå.
 
Jeg oppfordrer alle til å sette opp en tid i helg, men hvis dere vet dere ikke kommer til å benytte den er ikke det noe vits. Erfaringen fra i fjor tilsier at vi klarer å få til treningstider de aller fleste klarer å leve med. Derfor er det viktig at man ikke ønsker mer enn det man trenger for å "sikre seg". Da ender vi bare med mange ubrukte tider og det har vi ikke råd til. Det samme gjelder med banestørrelsen dere ønsker. 1/4 11'er stort nok til å ha en bra trening i de aller fleste tilfeller. 
 
Jeg kommer også i år å holde av tider til treningskamper som dere kan og må booke hos meg. Blir i hovedsak fra 1300 og utover på lørdag og søndag, kan hende vi holder av en kveld i uken på Refsnes også. Som i fjor er det svært viktig at ingen avtaler kamper uten å klarere det med meg på forhånd.
 
Jeg vet det er nye trenere osv på noen av lagene og jeg har ikke den fulle oversikten over det. Derfor flott om dere kan videresende denne mailen til andre som burde hatt denne mailen.
 
Siden vi snart avslutter 2017 er det på sin plass med en liten evaluering av året som har gått. Her vil vi gjerne ha både ris og ros. Hva har fungert bra? Hva kan vi gjøre annerledes/bedre. Trenger ikke lange utredninger, men noen forslag om veien videre er bare fint!
 
God Jul!
 
Christian Olsen
Treningstidansvarlig
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift