Løvold er Verditransport Ambassadør

Når Junkeren som idrettsklubb tar initiativ til å gjøre noe med trafikksikkerheten og skape sunne holdninger er dette noe vi vil støtte opp om.

Vi har gleden av å presentere vår første Verditransport Ambassadør, Løvold AS.

Løvold-konsernet har gjennom en årrekke vært en svært viktig del av næringslivet i Nordland, og de har også engasjert seg sterkt innenfor idrettslivet i Bodø. Løvold Solutions selskaper tilbyr et bredt spekter av varer og tjenester innenfor havbruk, fiskeri, maritim sektor, industri, bygg og anlegg, olje og gass og offentlig forvaltning.

Andre Løvold driver i dag Løvold Solutions sammen med sin kone Ellisiv Løvold, noe de har gjort de siste åtte årene. Under seg har de også datterselskapene Løvold AS, TOOLS Løvold AS og Havbruksloggen AS. 

Løvold Solutions har i en årrekke vært aktiv i idrettsmiljøet i Bodø, og har i lang tid også sponset Junkeren. I 2016 fornyet de avtalen som klubbens hovedsponsor. Nå bidrar de med prosjektstøtte som Verditransport Ambassadør, og er med på å bidra til at barna ved Saltvern- og Rønvik skole skal få en tryggere ferdsel til og fra skolene gjennom refleksvestaksjon.

Refleksvestaksjonen går på å synliggjøre våre største verdier i trafikken, nemlig barna. Alle barn på Saltvern- og Rønvik Skole får hver sin refleksvest for at barnet skal være godt synlig i trafikkbildet når barnet går til og fra skolen. Det skal deles ut 1200 refleksvester til elevene ved skolene (1-7. trinn), samt alle i Junkeren.

Når Junkeren som idrettsklubb tar initiativ til å gjøre noe med trafikksikkerheten og skape sunne holdninger er dette noe vi vil støtte opp om. Og vi voksne må ha fokus på å være gode rollemodeller for barn og unge.

Løvolds visjon for samarbeidet med Junkeren er ”Sammen skaper vi lokal tilhørighet, verdier og glede”. Prosjektet ”Verditransport Junkeren” er i tråd med vårt ønske om å bidra til barn i deres lokalmiljø. Når Junkeren som idrettsklubb tar initiativ til å gjøre noe med trafikksikkerheten og skape sunne holdninger er dette noe vi vil støtte opp om. Og vi voksne må ha fokus på å være gode rollemodeller for barn og unge, uttaler Ellisiv Løvold.

Derfor er vi stolt Verditransport Ambassadør!

Samarbeidspartnere

 

Sosiale medier

Samarbeidspartnere

Sosiale medier

Gi oss din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift