Takk Arne

Lørdag hadde alle oss i Avaldsnes Idrettslag sin største dag på en idrettsarena. Vi vant cupen og sikret oss norgesmesterskap i fotball og mottok Kongepokal for bragden. Mange som kan takkes, men en er i særklasse, Arne Utvik, som tok oss med fra en drøm til virkelighet.

"Sikt mot stjernene så når vi muligens tretoppene" er et av hans uttrykk. Vi nådde langt over tretoppene, og for oss som er glade i Avaldsnes Idrettslag, og alle andre fotball interesserte i regionen, så har vi aldri vært nærmere stjernene. Og noen timer lørdag, og sikkert enda, følte vi nok at vi var i himmelen. Takket være Arne og hans drømmer, raushet, stahet og pågangsmot. Ikke bare har han bidratt med økonomiske midler langt over det som en kan forvente, men også med stor arbeidsinnsats som sportslig leder og styreleder. Arne har dratt mange av oss med i troen på hans prosjekt, og inspirert klubb, ledere, patrioter, supportere, sponsorer og alle andre til å bli med på eventyret om Avaldsnes fotball damer elite.

Nok en gang, mange som skal takkes, ingen nevnt, ingen glemt, men tusen hjertelig takk til Arne Utvik inkludert Linda, Therese og ikke minst Nathalie som vendte hjem og sørget for at vi kom oss til finalen med overtid av overtidsscoring mot Klepp i kvartfinalen :-). Så påstanden at bak en sterk mann står det minst en kvinne kan stemme også her :-)

Hilsen dine lagkamerater i AVALDSNES IDRETTSLAG

Neste Kamper


AVALDSNES - RØA

Søndag 1. juli kl. 15.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift