Nyttig kunnskapspåfylling i Lausanne

Helgen 10.nov-12.nov var jeg en av 20 som fikk være med på trenigshelg i Lausanne, der jeg ble trent av den legendariske Coach Kim Hyung Tak.

Reisen startet torsdag klokken 18:30, der jeg reiste ned til Stavanger for å reise fra Stavanger 06:30 på fredag. Etter en liten tur innom Schiphol og Genève var vi endelig i Lausanne, vi sjekket oss inn på hotellet og dro deretter opp til World Archery Excellence Centre. Dette er den beste skytehallen som en bueskytter kan være i. Der er 70m innendørs, treningssenter, møterom. Dette gjør senteret til et perfekt sted.

Fredag:
Vi startet med litt informasjon om helgen, der Coach Kim også gikk igjennom ”The basic skills”, dette er det grunnleggende. Vi startet å skyte etter en noen minutter i lesesalen. Og på fredagen ble vi bare filmet.

Lørdag:
Klokken 09:00 startet vi å skyte, vi gikk igjennom videoklippene alene med Coach Kim, der jeg fikk noen tilbakemeldinger jeg ikke visste noe om. Dette var interessant men utfordrende. For å legge fr seg gamle vaner er ikke enkelt, men det gikk bedre å bedre for hvert skudd vi tok.

Etter pausen skøyt vi mer med de andre deltagerne, der det var deltagere fra Norge, Sverige, Danmark, England, Belgia, Sveits, Frankrike, Luxembourg og Liechtenstein. Dette gjorde det også mulig å dele erfaringer. Dette var alt ifra skyting til reising.

Søndag:
Søndagen startet vi med å jobbe med de nye arbeidsoppgavene, der vi også ble filmet en siste gang, dette var for at Coach Kim kunne se om at vi forstod det han hadde sagt til oss. Og det var ikke en selvfølge med hans engelsk!

Etter denne helgen sitter jeg igjen med mye kunnskap som vil være nyttig for fremtiden! Og jeg har ikke minst fått vite hva som skal til for å prestere.

-- Sander Roth --

Trykk på tabellen for å vise alle tabellene.
Trykk så på VIGRA for å se kampoversikten.Trykk her for å bli grasrotgiver!


HOVEDSPONSOR 

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift