Snøproduksjon i Nilsbyen avsluttet

Pga varmere vær så er snøproduksjonen i Nilsbyen nå avsluttet for den gang. Gjennom denne perioden så har vi lært hvordan kanonen kan kjøres mest effektivt. Takk til alle som har stilt opp!! Blir det en ny kuldeperiode, så starter vi opp igjen. Les mer ....

Basert på værmeldingene så starter vi snøproduksjon søndag ettermiddag så snart det er kaldt nok. Planen er da å kjøre kanonen sammenhengende i 2-3 dager. Til dette trenger vi derfor en del medhjelpere som kan bidra. Det er satt opp et forslag til økter for disse dagene og vi satser på det skal være 3 personer på hver økt. Alle som deltar på dette vil selvsagt få opplæring og instruksjoner. Det stilles ikke spesielle krav til de som skal bistå bortsett fra at de må ta i et tak om det er nødvendig og tåler å være ute i kaldt vær :-)

For påmelding til dette så er det laget et regneark hvor dere kan registrere dere. Der kan dere fylle ut navn, telefonnummer og hvilken økt (eller flere) du har mulighet til å stille på. Det er jo spesielt bra om det er noen som har mulighet til å stille enten på dagtid eller natt.

Påmeldingsskjema finner dere HER.

NB! Det kan komme endringer i tidsskjema avhengig av temperaturen.

Ta gjerne kontakt med enten Tore Hammer (913 10 057) eller Egil Aune (995 30 019) om dere har noen spørsmål rundt dette.

VIPPS

VIPPS nr langrenn : 17158

Samarbeidspartnere

Værstasjon Nilsbyen

Live-kamera Granåsen

Trykk her

Påmelding og utstyr

Reiser og opphold renn og samlinger

Ved reiser og opphold til renn eller samlinger i regi av Byåsen IL, skikretsen eller andre, vil det som regel være krav til forhåndspåmelding.  Betaling skjer gjerne i etterkant av arrangementet.  Alle som er påmeldt må da betale, uansett om dere har deltatt på arrangementet eller ikke, med mindre Byåsen IL Langrenn slipper å betale. Ved sykdom anbefales å skaffe legeattest og bruke egen forsikring. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift