Nye trenere for A-laget

Vi ønsker Kåre Nygaard velkommen til Lura og Ole André Nordahl velkommen som trener.

 

Vi kan nå endelig avsløre de nye trenerne på Lura stadion. Det har versert rykter og vært nærmeste bekreftet i 2 uker nå om at spiller Ole André Nordahl skulle overta trenere rollen. Det er delvis sant. 
«Vi har valgt å gå for løsningen trener og assistent trener. Ole blir spillende assistent trener og Kåre Nygaard blir ny hovedtrener for A-laget vårt». Sier leder av fotball avdeling Kjetil Norheim og legger til: «Vi er strålende fornøyd med valget og har tro på at de kan bygge videre på arbeidet som har blitt nedlagt her de siste fem årene». 

Kåre Nygaard har bred erfaring som trener og var med og stable Ulf Sandnes sitt A-lag på beina, i den tid det var både Sandnes FK og Ulf Sandnes. I 1998 begynte Ulf Sandnes på nytt i 7.divisjon. Kåre Nygaard tok etter hvert over som spillende trener og opplevde suksess med det. Han var også veldig ivrig på å få i gang en god ungdomsavdeling, den gang.  I senere tid har han vært trener for junior lag til Sandnes Ulf. De siste 3 årene har han hatt pause fra trener jobben. 

Leder for senior avdeling Jahn Schjølberg sier følgende: «Kåre er en dyktig trener som har bred erfaring fra talent arbeid i Sandnes. Sammen med «Olli» komme de til å styrke vår satsning på de unge. Vi i Lura velger nå å satse på de yngre og skal gjøre alt for å skape den beste klubb for barn, ungdom og senior. Vi satser på at med Kåre sitt engasjement så får vi en god start».

 
Ole «Olli» André Nordahl som er knappe 27 år har allerede rukket å ta viktig trener utdannelse, samtidig som han er idrettsfagslærer på Sandnes VGS. Han har de siste 4 årene spilt fast på A-laget til Lura og de 2 siste årene vært med som vise-kaptein og kaptein. 


«Ole André Nordahl har alle kvalifikasjoner som kreves for å bli en dyktig trener. Han er en ledertype i garderoben og på banen. Og med sin pedagogiske utdannelse og erfaring vil det bare bidra til å styrke trener siden. Vi har tro på at Olli og Kåre vil danne et godt team. A-laget og hele ungdomsavdelingen vil merke det». Sier en klar Kjetil Norheim. 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift