Roger fortsetter som juniortrener

Enda en brikke er på plass. Roger Skulstad Johannessen, som tok over juniorlaget i fjor etter Christopher Alcock, vil lede ungguttene også neste sesong. Sportslig leder for Junior Elite Jan Eide, er veldig fornøyd med å få han med videre.

Roger vil også neste år ha ansvaret for å utvikle spillerne som skal ta det siste steget opp på Kopervik sitt A-lag. Der har han selv over 100 kamper som midtstopper i perioden 2012-2017. I tillegg til å trene juniorlaget er Roger også midt i lærerutdannelse på HSH. Med seg på laget får han A-lagspiller Kjetil Rafdal Valentinsen som assistenttrener og tidligere A-lagspiller Olve Sund som lagleder. 

- Roger er en klok og dyktig trener som har blitt bedre og bedre i rollen. Hans ro og respekt for spillerne gjør han veldig populær i spillergruppen. Vi er heldige som har han i klubben, avslutter Jan Eide

Kopervik IL junior rykte i fjor opp i Eliteserien. Det har vært en tøff førsteseong, men laget og resultatene har bare blitt bedre og bedre ut over sesongen. Blant annet sterke seiere over Bryne og Sandnes ULF på høsten. Juniorlaget vil også i 2018 spille i Eliteserien.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift