Befestet 2. plassen på tabellen

Ull/Kisa Innebandy fortsetter å imponere i 1. divisjon.

Ull/kisa Innebandy fortsetter å imponere i 1. divisjon.

 

På søndag 12. november startet del 2 av innebandysesongen med hjemmekamp mot Ajer fra Hamar. Debutkampen i 1. divisjon var som kjent mot Ajer som da ble beseiret 6-3 hjemme i Hedmarkshallen. Hvilket lag har utviklet seg mest siden den gang?

Ull/Kisa åpnet matchen i et forrykende tempo og viste fra første dropp at de ville gi alt. 1. periode var en nytelse for hjemmepublikum som kunne se at gutta hadde full kontroll på både motstander, spill og skudd på mål. Måltavlen viste imponerende 5-1 etter de første 20 minuttene og det skal Ajer være veldig tilfreds med at den ikke viste mer og en stor del av æren for dette tildeles Ajers dyktige målvakt som da hadde reddet 9 skudd og et straffeslag.

2. perioden fortsatte Ull/Kisa og herje med våre hedmarksvenner som sakte men sikkert mistet både motet og hodet i duellene. Måltavlen viste 9-3 etter 40 minutters spill og kampen var i realiteten avgjort.  Flere av Ajers spillere burde nok ha tatt seg noen reisesyketabletter (for svimmelhet) i pausen for maken til overkjøring er det lenge siden publikum har sett. Det var stort sett spill mot ett mål gjennom omgangen og motløsheten i Ajer spillerne gikk over i hardt spill med mange utvisninger som konsekvens.

3. perioden ble en sjarmøretappe og våre spillere - som var brennheite i dag - vant fortjent 11-3 til slutt etter at hjemmelagets beste spiller Magnus Johnsen avsluttet scoringsballet. Skuddstatistikken endte 45-19 og sier mye om hjemmelagets storhet. Den eneste statistikken som Ajer vant solid var utvisningsminuttene med 26 mot 2…..

Ull/Kisa befester dermed 2. plassen på tabellen og vi ser frem til onsdagens kamp mot Vålerenga kl. 20 i Teglverket idrettshall.

Kom, bli med og støtt laget!!

 

Kampreferat: Tim A. Holmvik

Sponsor

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift