Presentasjon - Rikard Toft Legang

Rikard overtok som styreleder i mars i år. Nå er det på tide at han får presentert seg...

 

Hei!

Mitt navn er Rikard Toft Ledang.

Jeg er 49 år, oppvokst på Lie og bosatt på Kolltveit. Gift med Renate Toft Ledang, og vi har tre barn;
Aleksander 9 år, Andrea 15 år og Madeleine 19 år. 

Kone og barn har i mange år vært engasjert i SSK, i henholdsvis Håndball og Fotball – både på spiller og trener siden. Jeg har vært den aktive faren, som kjører på trening, kamper og turneringer – og som har bidratt på utallige dugnader med et smil.
Jeg har kost meg i mange sammenhenger, og synes det sosiale med barn i idretten ikke kan fremheves nok! ,

Nå har resten av familien valgt andre retninger, så da ble det min tur til å engasjere meg i styre og stell. Jeg startet som styreformann i hovedstyret i mars i år, og har brukt tiden aktivt for å sette meg inn i alle de flotte idrettsgrupperingene i klubben. Sist men ikke minst har jeg vært aktiv i den pågående integreringen av Sotra Turn i SSK. Nå for tiden er det neste års budsjetter som skal på plass. 

Jeg håper mine erfaringer fra ulike arrangement, dugnadsoppgaver og ikke minst sportslige arrangement og turneringer vil gi meg et helhetlig syn på hva som er viktige oppgaver for hovedstyret å holde fokus på i tiden som kommer.
Det at SSK nå er utnevnt til Kvalitetsklubb nivå 1 – legger forventninger til ytterligere god organisering og profesjonalisering av klubbens drift fremover.
Jeg ser frem til å samarbeide med alle dere fantastiske ildsjeler i klubben, både i administrasjon, på trener og foreldre siden og ikke minst med de valgte representanter i de ulike gruppene i klubben. 

Vært stolt av klubben din! 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift