Helsvart i serieåpningen

Lite stemte for Ullevål i serieåpningen mot Ready, søndag kveld. Allerede etter 15 minutter spilt lå Ullevål under 0-3, sluttresultatet ble 0-7 til Ready.

Ullevål slet innledningsvis med å ta del i kampen. Det defensive arbeidet ble utført halvhjertet, mens Ready enkelt kunne demme opp for Ullevåls offensiv. De første minuttene skulle alt handle om Ready. Bortelaget kom allerede etter 2 minutter farlig frem på sin høyrekant, men keeper klarte å redde avslutningen fra spiss vinkel. Rett etterpå kom Ready gjennom på nytt fra samme kant. Bortelaget gikk opp i ledelsen etter et innlegg til en umarkert spiller på bakerste. Ikke lenge etter gikk Ready opp til 0-2 etter at en spiller får spasere gjennom hele Ullevål, og til slutt uhindret legge ballen i mål. Før kvarteret var spilt gikk de hvitkledde opp til 0-3, etter at Ullevåls keeper glemte å stå i mål da det kom et skudd på cornerretur fra død vinkel som snek seg inn i nærmeste hjørne.

I løpet av omgangen fikk Ullevål straffe, som man ikke klarte å omsette til mål. Ullevål hadde et par andre sjanser som man heller ikke klarte å sette. Ready gikk opp til 0-5 før pause.

Andre omgang ble en transportetappe for Ready, som lå trygt i defensiven, og kontret inn ytterligere to mål. Kampen endte 0-7, og Ullevål har fått verst tenkelig start på seriespillet. Ullevål møtte et rutinert og kynisk Ready, som vant fortjent.

Neste kamp er førstkommende fredag, mot Drammen på Marienlyst.

Portalen for påmelding til høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

åpner 7.juni kl 19:00.

Vær rask, partiene fylles fort opp!

Velkommen til trening i uke 35-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift