FFO - Fotball Fritids Ordning

Flaktveit IK startet opp tilbud om FFO i starten av september, men opplever at mange ikke har fått med seg dette flotte tilbudet enda.

FLAKTVEIT  IK - FFO

Flaktveit IK startet opp tilbud om FFO (Fotball Fritids Ordning) i starten av september. Vi har markedsført dette på klubbens hjemmeside, flyers til skolene (ranselpost), og via sosiale media (facebook, instagram etc), men opplever likevel at ikke alle har fått det med seg. Vi går nå mot vinter, årets sesong er ferdigspilt, og vi vil derfor på nytt informere om dette gode tilbudet.

Fra og med uke 46, mandag 13/11, tilbyr vi FFO 4 ganger per uke. Mandag til og med torsdag. Vi holder mulighetene åpne for fredag også, dersom påmeldingene tilsier at det er nødvendig. Det er selvsagt lov til å komme å prøve en dag eller to, før en bestemmer seg.

 

Tilbudet er som følger:

Oppmøte Flaktveithallen fra kl 13.30 (Valgfritt). Noen kommer rett til treningsøktene.

Kl 13.30 til 14.45 tilbyr vi leksehjelp, mat, drikke, aktivitet i hallen og litt bordtennis som er blitt meget populært.

KL 14.45 rydder vi og klargjør oss for den organiserte og innholdsrike fotball økten. Denne starter kl 15.00 på Flaktveit Stadion. Vi har også tilgang til innetid (hver dag) dersom været ikke er på lag med oss.

Vi har fått gode tilbakemeldinger fra trenere i klubben, om at de som har vært med på FFO har en økt forståelse og at de merkbart ser ut til å ha tatt til seg lærdom. Dette er ikke unikt hos oss, men i alle klubber som gir dette tilbudet.

 

Priser:

1 Gang pr uke – 500,- pr mnd.

2 Ganger pr uke – 850,- pr mnd.

3 Ganger pr uke – 1200,- pr mnd.

4 Ganger pr uke – 1500,- pr mnd.

5 Ganger per uke – 1900,- pr mnd.

 

Det finnes støtteordninger for dem som ønsker å søke om dette.

For mer info, ta kontakt med:

Rikard Hansen    rikard@flaktveitik.no   tlf  46484743

Påmelding sendes per mail til: ffo@flaktveitik.no

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift