Oppstart turnhallen

Endelig er vi i gang...

Som de aller fleste har fått med seg, så er vi nå i full gang med den nye turnhallen. Etter planen skal grunnarbeidet være ferdig til desember, og da begynner betongarbeidet. 

På nyåret begynner montering av selve hallen.

Hallen er beregnet ferdig i september neste år, og da har vi fått den mest moderne turnhallen I Norge.
Siden hallen gjør beslag på en del av dagens parkeringsplass så blir det laget parkeringsanlegg i kjelleren på hallen med plass til ca. 60 biler.

Foruten selve turnhallen blir det også egen dansesal for klubbens nesten 200 dansere og en aktivitetssal som i praksis blir en turnhall for de aller minste i tillegg til utøvere med nedsatt bevegelse og som trenger tilpasset utstyr.

Det kommer også 4 møterom som vil bli brukt til klasserom på dagtid.

Arealet for turnapparater blir på 1.200 kvm. Her vil alt av turnutstyr stå fast montert hele tiden. 

I deler av hallen er det 2 meter dype groper som blir fylt opp med skumgummi slik at utøverne lander mykt.

 

ANLEGGSPERIODEN

Anleggsarbeidet vil merkes for de aller fleste av oss. Redusert parkering og andre måter å komme seg til anlegget for de gående og syklende. 
Entreprenøren lover å tilpasse arbeidet i størst mulig grad til alle våre aktiviteter slik at vi slipper det mest støyende arbeidet når vi f.eks. har cuper eller andre arrangementer.

Som en del av sikrignstiltakene så ble vi pålagt å stenge fotgjengerfeltet nord for Sotra Arena. I etterkant ser vi at dette skaper farlige situasjoner, så vi har derfor søkt om å få åpne opp igjen overgangsfeltet.

Dersom vi får gjennomslag for dette så vil vi også etablere en "drop on/off" sone på P-plassen ved anlegget. Med en slik løsning vil vi få en bedre trafikksituasjon på P-plassen i sør.

Vi vil komme med informasjon til alle våre medlemmer straks dette er avklart.

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift