Kil 2 sikret fortsatt spill i 5. divisjon

Med 4-0 seier borte mot Åkra 2 i kveld endte Kil 2 på 11. plass og spiller også neste sesong i 5. divisjon.

Seriekamp 5. divisjon avd. 04
 
Torsdag 2. november kl. 19.00
Åkra stadion
 
Åkra 2 - Kopervik 2 0-4 (0-1)
 
0-1 Hans Olav Bråtå (24)
0-2 Kjetil Simonsen (52)
0-3 Hans Olav Bråtå (55)
0-4 Glenn Helge Thomsen (90)
 
Dommer: Svein Hægland, FK Haugesund
 
Dagens Kopervik spiller: Kjetil Vatland Olsen
 
Tilskuere: Ca 70

Dagens øyeblikk: Vatland dribler forbi halve Åkra laget før han spiller til Glenn Helge som setter ballen i det åpne målet

Dagens opptur: Vinner 4-0 på Åkra stadion

Dagens nedtur: Nord rykker ned på overtid i stedet for Leirvik, så det blir lengre å reise neste sesong

Med like mange poeng, men med bedre målforskjell enn Nord på nedrykksplass, måtte Kilane vinne for å være sikker på å holde plassen. Leirvik som var kun ett poeng foran kunne også blande seg i nedrykksstriden. Kil 2 har brukt lite A-lag spillere i tidligere i år, men med sesongen over for deres del og avgjørende kamp for Kil 2, var det desto flere med til denne kampen. Siden Åkra A-lag også er ferdige med sin sesong, så var det to sterke lag på banen i flomlyset på Åkra. Men det var aldri tvil om hvor seieren skulle ende. Selv om Kil bare ledet 1-0 til pause hadde de dominert spillet og skapt flere store sjanser.
 
På tre minutter i andre omgang punkteres kampen etter mål av Kjetil og Hansi. Når Glenni setter inn 4-0 har spenningen vært over en stund i denne kampen. Værre er det for Nord som spilte borte mot Torvastad. Leirvik lå lenge under mot Sauda, men klarte til slutt uavgjort. Nord som da ledet 3-2 når de gikk inn i overtid var dermed sikret å holde seg. Men i siste spilleminutt utligner Torvastad og dermed ble det Nord som må ta den tunge vegen ned i 6. divisjon og Leirvik ble dermed sikret.
 
Med det takker vi for sesongen.
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift