Informasjon om cupfest i Oslo

Dagen før den store cupfinalen arrangerer vi cupfest på The Scotsman i Oslo for alle våre supportere. Også i år blir Haugaland Media med oss og sender fra festen på TV Haugaland. Kjøp billett nå slik at du er sikret plass på festen.

Velkommen til dagen før dagen Cupfest!

Fredag 17. november fra kl. 18.00, dagen før dagen, samles Avaldsnes supporters seg på The Scotsman, midt på Karl Johan.

-Spillerne og trenere kommer innom, Arne Utvik kommer, Karmøys ordfører Jarle Nilsen blir med, og andre lokale og nasjonale «kjendiser» dukker opp, og vi håper selvsagt DU kommer og blir med for bla. og øve på vår nye utgave av cupfinalesangen foran lørdagens finale

Festen er i samarbeid med Haugaland Media AS, og det offisielle programmet starter kl. 19.30, og sendes direkte på TV Haugaland. Konferanser er Knut Netland.

trubaduren Kristoffer Asknes holder stemningen oppe med sang og musikk. Og han har selvsagt lært seg cupfinalesangen «Hjerta mitt banke for Avaldsnes»

Vi har plass til ca. 300 personer, og første mann til mølla prinsippet gjelder??..

Billettpris kr. 150,-

Billetter selges på klubbhuset, bestilling til ail@avaldsnes.no eller ved inngang hvis ledige plasser.

PS; Også på lørdagen har vi bestilt samme lokale fra kl. 21.00 der alle supporterne kan samles etter kampen, og etter at de fleste har rukket å få i seg mat. Om det blir noe å feire vil dagen vise, men uansett tar vi sikte på å samles og ha det gøy sammen. Spillere og ledere ankommer lokalet om lag kl. 23.00.

The Scotsman er også klar til å ta i mot alle våre supportere lørdag fra kl. 11.00 hvor det lades opp til kamp. Og ønsker noe mat kan vi anbefale Scotsman sin restaurant i kjelleretasjen.

Bord kan bestilles på tlf. +47 22 47 44 77 og firmapost@scotsman.no

Neste Kamper


AVALDSNES - RØA

Søndag 1. juli kl. 15.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift