Toppserien avsluttes mot Medkila

Lørdag spilles årets siste seriekamp mot nedrykksklare Medkila fra Harstad på Avaldsnes Idrettssenter. Per Inge Jacobsen (bilde) og jentene satser på å avslutte med seier, og å få med seg en god følelse inn mot cupfinalen.

Det gjenstår en kamp før Toppserien 2017 skal avsluttes, og det meste er avgjort. Vi gratulerer LSK Kvinner med et velfortjent gull, som vanlig, vi tar sølv for tredje året på rad, mens Stabæk eller Klepp vil ta bronse. I bunn rykker dagens motstander, Medkila ned, mens Grand Bodø skal spille kvalifisering mot nr. 2 i 1. divisjon.Vålerenga kan enda bli nr. 5 eller 6 og sikre seg en plass på La Manga i februar. Det er spenningen foran siste omgang.

For vårt lag kan sesongen oppsummeres som god, cupfinale venter om 14. dager, men seriespillet har vel vært litt under det vi hadde håpet. Vi hadde vel i større grad håpet på å utfordre LSK om gull helt i toppen, og vi har tapt flere kamper i år enn i 2016. I fjor tok vi 56 poeng, i år kan vi klare maks 48 poeng hvis seier mot Medkila. Det betyr at vi er «hele» 11 poeng bak gullvinneren, mens vi i fjor havnet fire poeng bak. Scorede og innslupne mål er omtrent som fjoråret. Med andre ord, vi er ikke nærmere LSK enn tidligere år, en liten skuffelse til tross for at vi er stolte og glade over sølv, og ikke minst for deltagelse i Championens League også neste år. Og cupfinale om 14 dager.

Lørdag ønsker vi selvsagt å avslutte sesongen på vår hjemmearena med en seier, og få en god følelse inn mot cupfinalen. Det er viktig for både de på banen og vi rundt banen som skal til Oslo om 14 dager å støtte jentene i Telenor Arena. La oss håpe vi blir like mange dette året som på de tidligere to finalene vi har deltatt i.

Selv om Medkila har rykket ned må vi forvente at laget vil ned med flagget til topps, og vil selge seg dyrt. Vårkampen i Harstad var jevn og endte med 2-0 seier til oss, et vanlig resultat mot Harstad jentene. Medkila er et lag vi aldri har tapt mot, kun en uavgjort, resten seier, men bortsett fra en kamp har vi aldri vunnet med mange mål, ofte 2-0 og 3-0.

Statistikken ser slik ut: Avaldsnes-Medkila 11 - 10 - 1 - 0 31-6

La håpe dere får se en fartsfull og underholdende kamp på lørdag, og at tribunen blir full slik at jentene kan få den hyllest de fortjener etter kampen. Husk og stoppe igjen etter kampslutt, og bli med på medaljeseremoni. Til slutt, takk for oppmøte i år, og velkommen tilbake til en ny spennende sesong våre 2018!

Neste Kamper


AVALDSNES - RØA

Søndag 1. juli kl. 15.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift