Medlemsmøte 6. novemeber

I forbindelse med inngåelse av avtale mellom klubb og samarbeidende selskap, Avaldsnes Elite AS, vedrørende satsing på toppfotball kvinner innkalles det til medlemsmøte mandag 6. nov. kl. 18.00 på klubbhuset. Alle er medlemmer velkommen.

Tidligere i år opprettet styret i Avaldsnes idrettslag et eget selskap som skal stå for den kommersielle drift av elitesatsingen på klubbens kvinnelag i fotball. Det er nå utarbeidet forslag til avtale hvordan samarbeid skal fungere inkludert rettigheter og plikter for klubb og selskap. Avtalen gjelder kun drift av elitesatsing fotball.

Informasjon om hovedelement og bakgrunn for avtale mellom klubb og selskap kan fås ved henvendelse til klubbkontoret på e-post; ail@avaldsnes.no

Det er styret i klubben som tar den endelig beslutning om inngåelse av avtalen, men ønsker å presentere hovedelement i avtalen for klubbens medlemmer før endelig beslutning tas. Derfor avholdes medlemsmøte på klubbhuset mandag 6. november kl. 18.00. Vi vil også gi informasjon om kjøp av aksjer i Avaldsnes Elite AS for klubbens medlemmer.

Det vil også bli gitt informasjon vedrørende cupfinalen og hva som skjer i Oslo helgen 17. til 19. november. Du kan også få kjøpt lue og skjerf m.m. etter medlemsmøte.

EAT MOVE SLEEP CUP 2018

http://avaldsnes-eatmovesleep.cups.nu/

EatMoveSleep Cup arrangeres i år lørdag 14. og søndag 15. på Avaldsnes Idrettssenter. Aldersklasser er 6 til 12 år.

Neste hjemmekamp håndball 2. div.

AVALDSNES - VIKING HK

Håvikhallen

Torsdag 22. febr. kl. 20.00

 

 

 

 

 

 

 

©2017 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift