Innebandyherrene fosser videre

Etter at 1/3 av kampene er spilt ligger Ull/Kisa på en sikker 2. plass bak suverene NOR 92.

Etter at alle lagene i serien har møtt hverandre 1 av 3 ganger kan Ull/Kisa se tilbake på en sikker 2. plass bak suverene NOR 92. 4 seire og 2 knepne ett-måls tap er fasiten så langt. Det lover godt for 2. serierunde.

Ull/Kisas nyopprykkede innebandyherrer vant 6–2 i helgens hjemmekamp mot Bygdøy Monolitten (BMIL).

Denne gangen hadde vi en superfin omramming av kampen med våre flotte knøtter som maskotter. Tusen takk for at dere stilte opp og takk for den flotte pauseunderholdningen! Det er godt å se at det spirer og gror i klubben vår!

Første omgangen var preget av høy temperatur og hardt spill og det ble delt ut flere 2-minuttere til begge lag. Kisa tok ledelsen etter kun 2.28, men BMIL utlignet et stykke ut i omgangen og siden Kisa brente et straffeslag endte 1. periode med 1-1.

Trener Jakob Søderstrøm forteller at; «gutta har den siste uken jobbet mye med omstilling og kontringer som ble avgjørende da vi får full uttelling i andre perioden som vi vinner med hele 3 – 0. I tillegg er vi stabile bakover.» Smarte pasninger og gode avslutninger medførte at gutta gikk inn til den siste pausen med ledelse 4-1 og laget virker meget solid foran den 3. og siste perioden.

Vinneren av dagens Bestemannspris Bendik Austad forklarer at særlig 2. perioden var godt gjennomført av hele laget. Hans analyse er at; «siden BMIL hadde med seg 3 hele spillerrekker klarte de å være tettere oppi situasjonene og derigjennom ødelegger dem spillet vårt. Når Ull/Kisa økte tempo i ball og pasninger klarte vi å spille dem ut. Vi snakket i pausen om å spille vårt spill, roe hverandre ned slik at vi unngår Hawaii-spilling.»

I 3. perioden fortsetter Kisas keeper Jørn Gilberg med viktige redninger, samtidig som backene produserer sterkt forsvarsspill og angrepsrekken virker å ha god kontroll. Når BMIL tar ut keeperen på slutten av matchen så scorer Ull/Kisa ytterligere to scoringer og kampen ender til slutt 6 – 2.

«Samtidig som laget har vært stabilt gode gjennom høsten er det ekstra gledelig at Marcus Bergström er tilbake fra skade. Han scorer 2 mål i dag og er en viktig back for oss», avslutter trener Søderstrøm. .

Fra alle oss på sidelinjen gleder vi oss til å følge denne dyktige gjengen videre i sesongen. Det er særs godt gjort av laget som debutanter i 1. divisjon å være kun ett av to lag som så langt har positiv målforskjell i 1. divisjon. Vi krysser fingrene for gutta videre i sesongen og oppfordrer alle som er nysgjerrig på innebandy til å komme og se i selvsyn disse toppgutta i aksjon fremover. Neste mulighet er den 12.november kl. 13 i Flerbrukshallen. 

Heia Kisa!!

Kampreferatet er skrevet at Tim A. Holmvik.

http://www.eub.no/sport/innebandylag-fosser-videre

Sponsor

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift