Medlemsmøte 26. oktober 2017

Dagens medlemsmøte hadde som tema premieutdeling i årets karusell.

Kvelden ble innledet med å gjøre stas på dagens bursdagsbarn, Ronny Steinsvik. Derfor ble det ekstra med kake i dag med bløtkake og kringle og at Asse Ingvaldsen bidro med deilig sjokoladekake.


Deretter fortsatte møte med det som var dagens tema, nemlig årets karusell som ble gjennomført på tradisjonelt vis av NERO HIL og Østmarka OK i fellesskap. Odd Wiik ledet møtet og viste bilder fra årets sesong. Det var først en avdeling fra O-treffen som ble arrangert på Gullhaug-Tømte. Her vistes bilder fra løypa, av premievinnere og av kiosken som Marit og Solveig driftet. Deretter ble det vist bilder fra arrangementet vi hadde med barnegruppa og som vi hadde på Fjeldsrud skole

Kari hadde som vanlig kontroll på loddsalget og pengene satt løst når loddskåla gikk rundt.

I år ble det gitt en tilleggspremie til de som var flinke til å delta på høstløpene i karusellen. Premien som var et gavekort på kr. 500,- ble vunnet av Gry Berg. Gratulerer med premien.

Forsidebildet viser bildet av årets vinnere. Fire vinnere var ikke tilstede og av disse fra Nero manglet Bente Møllevik. Gratulerer til alle vinnerne.

Grasrotandel


Vipps

Vipps orientering nr. 45454

Sosiale medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift