Historisk av J35 i veteran NM håndball

Mathopen J35 har i helgen spilt veteran NM håndball

Med eimen av tigerbalsam hengende stramt rundt spillerne og X antall støtteproduktet på ulike kroppsdeler har Mathopens seniorflaggskip, J35 deltatt i veteran NM denne helgen. Innledende kamper ble spilt fredag og lørdag. Puljen Mathopen var plassert i bestod av Selbu IL (vinner NM 2016, og spiller etter ryktene fremdeles aktivt i 2.div), Bryne (vinner NM 2015) og laget Gøy HK. Med andre ord en relativt tøff pulje.

MIL jentene stilte til første kamp mot Bryne med dødsforakt og ledet på det meste med fire mål, men rogalendingene hadde tydeligvis smurt litt ekstra tigerbalsam og dro i land seieren med 13-16, knepent tap, men absolutt godkjent fra Mathopen jentene. Kamp 2 fredag mot Selbu ble ikke like spennende og Mathopen var aldri i nærheten av å gi maskinene fra Trøndelag kamp og tapte 6-20. Selbu stiller i en egen klasse med tidligere landslagsspillere så all honnør til våre jenter. I skrivende stund så er Selbu klar for semifinale søndag.

Med kamp allerede kl 0900 lørdag morgen ble det ikke de store sprellene fredagskvelden. Og det var nok lurt, jentene stilte uthvilt og klar til dyst i Laksevåghallen. Kampen mot Gøy HK ble akkurat så tett og spennende som en kamp om å unngå sisteplassen i puljen skal være. Mathopen trakk det lengste strået og dro i land en historisk 10-9 seier. I følge spillende lagleder Eva så er seieren første seier for Mathopen i veteran NM noen gang, så dette var stas. Jentene ble selvfølgelig belønnet med medalje og pokal innkjøpt av supporterklubben og kjenner vi MIL jentene rett så vinner de festen lørdag kveld på banketten.

Laget vårt bestod av:
(foran f.v) Mai-Helen Hansen, Veronica Iren Gjesteby, Siv Merete Horne Bjorøy, Renathe Iversen og Eva K. Hole Jørs
(bak f.v) Hilde Nielsen Eliassen, Hilde Valen Wæhle, Kjersti Michelsen Olsen, Cecilie N. Molvik, Vivian Haugland Krogenæs og Ragnhild H. Nedrevåg

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift