Årets første "hele" håndballhelg er forbi, med mange flotte øyeblikk!

Vi kan godt si at nå er håndballsesongen virkelig igang, og det er gledelig at vi har hatt mange flotte håndball-moments i helgen.

Lørdag 21.10:
Det var J-10 år som var først ute i Hedmarkshallen denne dagen. Etter tilbakemeldingene så ser det ut som laget har hatt det gøy, og at det var god progresjon og utvikling utover i kampene denne dagen. Sportskomiteen var tilstede og opplyser at jentene og lagledere koser seg og er flinke med å prate og gi ros. I tillegg fokus på at alle skal få avslutte i angrep og oppleve mestringsfølelsen. Vi gleder oss til å følge J-10 utover i sesongen.

Etter J-10 så var det tid for J14 og J16 med hver sin kamp:
J14 vant til slutt sin meget spennende kamp mot Furnes 16-15. Det var Vang-jentene med sin meget gode keeper og med stort tempo som i andre omgang virkelig våknet og løp fra motstanderen. Det ble en skikkelig hardtarbeidende lagseier.
J16 spilte deretter kamp mot Lunner. Det ble også en thriller av en kamp, tett og jevnt. Virkelig moro at man til slutt da går av med seier 15-14. 

Våre herlige gutter på G-10 var også i aksjon på lørdag. De spilte kamper i Øyerhallen, og etter rapportene så gikk det også veldig bra. Gutta vant kamper og viste stor spillerglede og kunne framvise meget godt spill. Det er veldig moro å høre og det er viktig for Vang at vi har ett guttelag som går i bresjen. Vi skal følge opp disse gutta gjennom sesongen, og så håper vi at det kan komme igang ett guttelag på det yngste alderstrinnet. Vi trenger flere gutter!!!

Søndag 22.10:
På Isbjørnkøppen i Brumunddal stilte Vang Håndball med 2 årstrinn (J8 år og J9 år) og rapportene er at det har vært veldig gøy og lærerikt. Det er godt å komme igang med de yngste lagene også, så nå må man bare trene videre og etterhvert forberede seg til oppstart av Isbjørnsserien.

J-11 år og J-12 år (J-11 som spiller i J-12 serien) spilte kamper i 3 forskjellige haller, så logistikken måtte ihvertfall være i orden laugh. Rapportene sier at det har vært mye fint spill, og at alle har fått prøve seg på skudd. Det har også vært mye godt keeperspill og spillerne har blitt tøffere i sitt forsvarspill. Det er viktig når man blir eldre, håndball er en duellsport med mange harde tak. Det var også med 2 spillere fra J-10 (hospitering) som også gjorde kjempeinnsats på laget.

"Well played" til alle lag. HEIA VANG!

 

 

  

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift