40 poeng og mer enn godkjent

3. divisjon var vesentlig tøffere i år enn tidligere. Det er all grunn til å applaudere A-laget, som med lørdagens seier over Førde sikret 40 poeng og en 6. plass på tabellen.

Lørdag ble årets siste seriekamp for Varegg a-lag avviklet. Førde var motstander. Begge lag hadde egentlig ikke så mye å spille for, da de var sikret plass i neste års tredje divisjon.

Varegg stilte med følgende mannskap: Johannesen Ingebrigtsen, Sivertsen, Pettersen, Rojas, Hatland Sundfør, Nyland, Valsvik, Engen, Carvalho , Knudsen.
Det var tydelig at det var et delvis ungt mannskap Førde stilte med. Varegg tok raskt kontroll og kom til flere sjanser. Victor Carvalho måtte tidlig ut med skade og inn kom Hermann Mellesdal Haukeland, junior fra egen stall. Han markerte seg straks med et mål etter 5 min. Bedre kan det ikke gjøres!

Varegg trykket hardt på Førde-laget og neste mål kom etter 24 min ved Marius Hodne Sivertsen. Våken som han var i feltet kunne han enkelt sette inn den. Dette var fullt og helt Vareggs omgang, og like før pause kommer Nils Erik Engen seg fri og skyter elegant inn 3-0.

Varegg var nok litt mer avslappet etter pausen, og det ga Førde mulighet til å redusere i det 53. minutt ved Oskar Roti. Førde-laget øynet plutselig håp og laget 3-2 ved Daniel Grimset Kvalvågnes i det 56. minutt. Da var det plutselig kamp igjen, og Varegg måtte ta frem både krefter og gode egenskaper.

Petter Knudsen og Petter Ingebrigtsen går ut og inn kommer Asgrim Farnes Tangen og Mads Gerhard Rakner. Litt senere kommer Didrik Angell inn for Herman Mellesdal Haukeland. Mye kjemping og kriging utover i andre omgang helt til Asgrim Farnes Tangen kommer seg fri og sender et lurt skudd utagbart for keeper i mål. Da sto det 4-2 og luften gikk ut av Førde-laget.

Varegg vinner fortjent og kommer opp på 40 poeng og 6.plass i årets serie. Det er meget bra sett i forhold til den spissingen av tredje divisjon som ble gjort før sesong start. Det lover godt for neste år. Vi takker publikum, våre sponsorer og samarbeidspartnere og de som har jobbet for å få alt til å gå rundt i sesongen som har vært.

Følg oss!

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift