Kampreferat: Vigra - Herd 2

Årets siste kamp endte med 1-3 tap hjemme mot Herd 2.

Startellever: Erlend - Adrian - Magnus Tønnessen - Sander - Hans-Martin - Kurt Erik - Michael - Magnus Naalsund - Preben - Kenneth

Benyttede reserver: Bastian - Svend - Audun - Dagfinn - Samuel

Ubenyttet reserve: Martin

 

I første omgang så vi et litt slapt Vigra-lag, og det var mange feilpasninger. Det svært unge, men veltrente og ballsikre Herd 2-laget skapte mer enn hjemmelaget. Begge lag hadde noen sjanser, og kun en kanonredning fra Erlend når Lasse Olsen kom alene med keeper hindret Vigra i å ligge under når pausen nærmet seg. Men helt på tampen av omgangen klarer Herd 2 å få en ball i nota. Da er det Lasse Olsen (som fortsatt er en kvikk kar) som løper fra forsvaret til Vigra, og går ned mot dødlinjen. Han finner en Herdspiller foran mål, som får en enkel jobb med å breiside ballen i mål. 1-0 til pause.

I andre omgang begynner vi godt. Vi legger om formasjonen, og vi klarer å legge høyt press på Herd 2, og vi tvinger dem til å gjøre feil. Vi utligner til 1-1 ved at Preben tar med ballen fremover, spiller til Kenneth, som slår en flott tversoverpasning til Bastian, som tar med ballen inn i boksen og avslutter lavt til side for keepern. Et flott mål. Vi er også svært nærme å gå opp til 2-1, men keepern gjør 2 gode redninger.

Etter 25 minutter av 2. omgang klarer vi ikke å opprettholde det gode initiativet, og Herd 2 tar mer og mer over. De produserer en del sjanser, og de scorer 2 mål etter dårlig forsvarsspill. 1-2 kommer etter et feilet forsøk på en headet klarering fra midtstopper. Nedfallsfrukten snappes opp av en Herdspiller, som lurer ballen i mål. 1-3 kommer etter et forferdelig tilbakespill, hvor keeper settes helt ut av spill. Det ender 1-3.

En kjip måte å avslutte en kjip sesong på. Nå må vi bare se framover mot neste sesong, lære av feilene fra i år, og gjøre det arbeidet som trengs for at spillere og publikum igjen kan være stolte av laget. Takk for all støtten dere på tribunen har gitt oss i år, og alle som har vært med på arrangere hjemmekampene! Vi ses til neste år. Da skal det bli andre boller!

Trykk på tabellen for å vise alle tabellene.
Trykk så på VIGRA for å se kampoversikten.Trykk her for å bli grasrotgiver!


HOVEDSPONSOR 

Følg oss på twitter

Følg oss på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift