Vi fortsetter med "Kveldsmat for en 10'r" denne sesongen også!

Det er denne uken startet opp med kveldsmat etter trening igjen. Det er lagene sjøl som må tilrettelegge for dette, ved at foresatte møter opp og tilbereder kveldsmat. Hva og hvordan er opp til dere innenfor hvert lag...

Klubben kjøper inn til brødmat/pålegg og saft til drikke. Betalingsordningen i år blir via Vipps, fordi vi ønsker ikke så mye kontanter i omløp. Det er derfor lagt opp til at alle betaler en større sum en gang på høsten og en gang på våren. Vi har forsøkt å sette "riktig" pris pr. alderstrinn. Vi har regnet på at 10 kr. er litt i minste laget (i snitt), men det er ikke så veldig stor forskjell fra i fjor. Betaling skje nå via VIPPS #20809. Velg kjøp, skriv inn vippsnummeret, finn riktig varelinje (dvs. riktig alderstrinn), og trykk Betal. Det blir sendt ut betalingsinfo til hvert lag, så man vet hvem som skal være med. Hvis noen har spørsmål rundt ordningen så kan man spørre de eldre lagene som har vært med på dette i et par år, evt. kan også Christian Lie eller kioskansvarlige (Gunn Reidun/Mette) kanskje svare på noe.

PS: Noe som er veldig viktig: Alle lag  rydde opp etter seg. Det SKAL også være ryddet i kiosken når siste laget reiser fra Hedmarktoppen på kvelden. Dette betyr ikke at lag som trener tidlig bare kan reise avgårde og overlate dette til de som trener senere (ikke sikkert de siste skal ha kveldsmat engang). Hvis ALLE rydder og vasker bord/kjøkkenbenker etter seg blir ikke dette noe problem.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift