Aksla satte preg på Ålesund Cup

Ålesund Cup i håndball ble arrangert 6 - 8 oktober og Aksla IL hadde med mange lag fra Mini til 16 årsklassen. Utrolig flott innsats fra alle lag og Aksla viste svært godt igjen på på og utenfor bana. Vi er stolte over innsatsen og gleden våre lag la for dagen i cupen. Det var totalt med over 150 lag i cupen og vi takker arrangøren SIF/Hessa for et svært godt arrangement i 6 haller hele helga.

I de eldre klassene gjorde Aksla seg bemerket resultatmessig. Vi hadde lag i finalene i klassene J12, J16, G12 og G13. Både G13 og J16 vant sine finaler og her er en liten oppsummering fra begge disse lagenes støtteapparat:

I helgen spilte Aksla G13 Ålesund-cup, guttene spilte en uavgjort og resten vant de. I finalen møtte de Moldelaget, Rival, i en jevn og meget spennende finale, der de gikk av med seieren til slutt, 9-8. Denne høsten har guttene lagt ned mye arbeid i treninger og kamper, det har «buttet» litt imot på banen, men i helgen fikk de full uttelling. Guttene gjorde en fantastisk innsats, og alle har bidratt og blødd for drakta! Vi har gjennom hele turneringen spillt med hele laget, hvor de har bidratt på hver enkelts fantastiske måte.

Aksla/Rollon J16 deltok på årets Ålesund cup med alle sine 12 spillere. De vant 3 av 4 innledende kamper og var svært revansjesugne da de møtte Molde HK 2 i finalen. Jentene tok ansvar og sikret 1.plassen med et fantastisk spill i en fullsatt Fagerlihall. Det var fullt trøkk hele kampen som endte 15-28 i vår favør. Det rettes en stor takk til trenerne Eline og Sander som legger ned stor innsats og engasjement i laget. Aksla/Rollon J16 vil også takke alle som møtte for å heie oss fram i finalen- det smakte ekstra godt å få dele gleden med dere. Nå ser vi fram til seriestart og spiller vår første seriekamp borte mot Molde HK-ELITE lørdag 21.oktober.

Klubben benytter anledningen å ønske alle lag lykke til i sesongen.
Hovedsponsorer

Klubbpartnere

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift