Vi søker trenere til 2018 sesongen!

Søker du nye utfordringer, bra treningsgrupper og et godt trenermiljø?

Ledige trenerverv i SFK i 2018 sesongen

Vi har ledige trenerverv i Sarpsborg Fotballklubb i 2018 sesongen. Vi kan tilby gode treningsgrupper, et godt trenermiljø med sosiale og faglige samlinger, og store muligheter for utvikling. Vi ser etter trenere med og uten erfaring, med ambisjoner og ønske om egenutvikling. Vi ønsker at du deler klubbens verdisyn og evner å se hver enkelt. 

Jenter 15 år 
Treningsgruppen er på ca 20 jenter og har stort potensial. Vi har behov for en trener som både evner å stille krav, samtidig som man forstår jentenes behov. Sportslige utfordringer, inkludering og omsorg må kunne kombineres og vi ønsker at det legges opp til 3-4 aktiviteter pr uke. 

Gutter 12 år (2006)
Vi har behov for en trener som kan stille krav og innføre klubbens sportslige føringer. Fra 2019 går denne årgangen opp i ungdomsfotballen, og vi ønsker en trener som ser et langsiktig utviklingsløp for årgangen. For denne årgangen ønsker vi at det legges opp til 2-3 aktiviteter pr uke på vinterstid. Årgangen har flere voksenressurser til å håndtere antallet lag i sesong, og vi ser i utgangspunktet etter hovedtrener for å ta tak på treningsfelt. 

Kontakt Alexander Berglund på alexander@sarpsborgfk.no eller på tlf 478 18 085

FØLG OSS PÅ FACEBOOK

FØLG OSS PÅ INSTAGRAM

HOVEDSPONSORPARTNERE

 

STØTTESPILLERE 

 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift